Apple ipadhoesjes

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Bescherming tegen onhandigheid met een hoesje voor de iPad

Even snel met de tablet in de hand de deur opendoen. Je struikelt, een hoop lawaai en daar ligt ie, je dure iPad op de grond. Je durft het apparaat bijna niet om te draaien, omdat je wel weet hoe laat het is... een kapot scherm. Is dit jou nog niet overkomen, maar is het wel een van je ergste nachtmerries? Bekijk dan snel ons aanbod van het beschermhoesje voor de iPad.

Het belang van een beschermhoesje voor de iPad

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Omdat we onze elektronica steeds meer overal mee naartoe nemen, is de kans dat we er ergens mee tegenaan stoten of het laten vallen veel groter. Met iPad hoesjes van Apple verlaag je het risico op val- en stootschade van je kostbare iPad.

Verschillende handige en leuke iPad Air hoesjes

Hoesjes voor de iPad zijn in de eerste plaats heel praktisch. Omdat het oog ook wat wil, is er in de vormgeving veel energie gestoken. Kies dan ook je beschermhoes uit een van de vele kleuren. Voor ieder type iPad is er wel een hoesje beschikbaar, zoals een hoesje voor de iPad Air 2. Het is belangrijk om te kiezen voor een hoesje dat bij het model van je iPad past. Gebruik dan ook alleen een iPad mini hoesje voor je iPad mini en kies niet voor een groter model, zoals een iPad Pro hoesje. Het leuke, en vooral heel handige aan de hoesjes, is dat je de hoesjes in verschillende standen kunt neerzetten. Dit is bijzonder handig wanneer je even 'handsfree' een film wilt kijken of je favoriete e-book leest.

Een hoesje voor de iPad kopen bij wehkamp

Of je nu op zoek bent naar een hoesje voor de iPad Air 2, een iPad Pro hoesje of een hoesje voor een van de andere modellen, bij wehkamp slaag je altijd. Bekijk het aanbod op je gemak en kies voor een beschermhoes in de kleur die bij je past. Wil je snel een aanbod bekijken dat aan je criteria voldoet? Maak dan gebruik van de handige zoekfilters op de website. Je hoeft bij wehkamp niet lang te wachten voor je je iPad van optimale bescherming kunt voorzien. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.