Ipad accessoires

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Nog fijner werken dankzij iPad accessoires

Nog fijner met je iPad werken, studeren of spelen? Dat doe je met behulp van een aantal iPad accessoires. Must-haves zoals een toetsenbord of pen maken jouw leven beslist makkelijker! Check alle Apple accessoires voor de iPad direct in de webshop én vergeet niet om direct een hoesje voor de iPad te scoren. Dankzij dit hoesje zet je je iPad rechtop als je een filmpje kijkt, aan het videobellen bent of aan het schrijven bent. Daarnaast is je iPad dankzij het hoesje optimaal beschermd tegen klappen, stoten en schokken.

Verslagen typen of urenlang chatten met een toetsenbord

Verslagen typen of urenlang chatten met je besties? Dat wordt een stuk comfortabeler met een toetsenbord voor de iPad. Het bluetooth toetsenbord voor de iPad is compact en super makkelijk aan te sluiten. Het toetsenbord gaat bovendien lekker lang mee, zonder hem tussendoor op te hoeven laden. Neem het toetsenbord mee als je comfy wilt werken, studeert onderweg of als je op reis gaat. Je vindt in onze webshop meerdere toetsenborden voor de iPad, waaronder een toetsenbord en cover in één. Dankzij deze innovatieve techniek vouw jij de tablet en het toetsenbord makkelijk op tot een klein pakketje.

Onmisbare iPad Pro accessoires: iPad pennen

Een pen voor de iPad is ideaal om tot de pixel nauwkeurig mee te werken. De pen heeft een minimale vertraging en ligt comfortabel in de hand. Je kunt hierdoor super fijn met de pen typen, schrijven of tekenen. Gebruik de stylus-pen for iPad bijvoorbeeld als je een bouwschets maakt of om een aquarel te maken. De pen heeft een batterijduur van ruim 12 uur en is zeer gebruiksvriendelijk. De pen en het toetsenbord zijn samen met een koptelefoon de iPad Pro accessoires die absoluut niet mogen ontbreken in jouw winkelmandje.

Ontdek ons aanbod met accessoires voor de iPad

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod met iPad accessoires. Plaats je bestelling direct als je je pen of toetsenbord morgen al in gebruik wilt nemen! Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of een vraag? Check dan de veel gestelde vragen of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de betaalmethodes (vooraf, achteraf of gespreid) en ons retourbeleid. Zo heb je bij ons altijd 30 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.