T.R.O.T.S. Op Mijn Transgender Kind - Wilhelmina Woortman

  Wilhelmina WoortmanT.R.O.T.S. Op Mijn Transgender Kind

  24.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  T.R.O.T.S. Op Mijn Transgender Kind - Wilhelmina Woortman

  'Is ze al omgebouwd?', krijgt Wilhelmina Woortman om de haverklap te horen. Haar 13-jarige dochter Emma is transgender. Beiden gruwelen van deze vraag. 'Gaat je niks aan,' zou Wilhelmina het liefst antwoorden. Ongepaste vragen, pestende schoolkinderen en onbegrip van de buitenwereld, de weg naar (zelf)acceptatie is lang en zit vol hobbels.

  Hoe begeleid je een kind dat anders is? T.R.O.T.S op mijn Transgender Kind is het verhaal van een moeder met een transgender dochter. Een moeder die haar kind tegen de buitenwereld wil beschermen. Haar wil helpen groeien en bloeien. Maar soms op haar eigen tekortkomingen stuit. Met dit boek vol inspiratie, tips en de T.R.O.T.S-methode biedt Wilhelmina Woortman hoognodige handvatten aan ouders, docenten en hulpverleners van transgender kinderen.

  OVER DE AUTEUR
  Wilhelmina Woortman (1963) is ondernemer en begeleidt mensen in haar eigen praktijk met hun persoonlijke ontwikkeling. Ze is auteur, T.R.O.T.S-coach en trainer, gespecialiseerd in mindfulness en interculturele omgang. Wilhelmina woonde zes jaar in Australië en is de trotse moeder van Famke en transgender dochter Emma.


  RECENSIES:
  "Goede informatie voor ouders met jonge kinderen die transgender zijn, is nog nauwelijks voorradig. Juist daarom vind ik het zo belangrijk dat dit boek is geschreven. Het is een mooi en indringend verhaal geworden, waarbij de lezer zich regelmatig zal verbazen over de moed die nodig is geweest om dit verhaal op papier te zetten."
  drs. Jur Botter, MPA - wethouder Haarlem

  "Wilhelmina vertelt over het transformatieproces bij haar dochter Emma, de reacties van de omgeving en de impact op het gezin. De wijze waarop Wilhelmina de vele tegenslagen steeds weer weet om te buigen in iets positiefs, is bewonderenswaardig te noemen."
  dr. Martijn Finken, Kinderarts VUmc
  lees meer

  Specificaties