Syoss Contour Color haarkleuring - 9-51 Ashy Angel Blond
 • pinksterdeals
 • -50%

  SyossContour Color haarkleuring - 9-51 Ashy Angel Blond

  14.997.49je bespaart 7.50
  • 3-22 Deep Mahony Red
  • 3-81 Queen B. Dark Brown
  • 5-86 Chocolate Lover Brown
  • 8-61 Diva Golden Blond
  • 9-51 Ashy Angel Blond
  vandaag besteld, morgen in huis
  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  Syoss Contour Color haarkleuring - 9-51 Ashy Angel Blond

  SYOSS Contour Color zorgt voor een gepersonaliseerde kleur, zoals jij het wilt, met twee op elkaar afgestemde stappen voor een multi-dimensionaal resultaat, zoals bij de kapper Creëer zelf gemakkelijk een multi-dimensionaal kleurresultaat zoals bij de kapper met Syoss Contour Color. Het twee kleuren systeem bestaat uit een intense Basiskleur en een speciaal geselecteerde Contour Lights: 1) Basiskleur: geeft een intens en langdurig kleurresultaat op je hele haar 2) Contour Lights: met deze kleur - speciaal geselecteerd om bij je Basiskleur te passen - creëer je prachtige lichtreflecties rond je gelaat. Makkelijk aan te brengen dankzij de Syoss Contour Brush. Met Syoss Contour Color creëer he zelf een natuurlijk kleurresultaat met gepersonaliseerde lichtreflecties die je gelaatstrekken optimaal benadrukken. Deze kleur is aanbevolen voor: lichtblond tot middenblond haar. Deze nuance is geschikt voor midden vergrijsd haar. '- Intense, schitterende kleuren met gepersonaliseerde lichtreflecties die jouw gelaatstrekken optimaal benadrukken, voor een natuurlijk kleurresultaat - Professionele grijsdekking - met SALONPLEX conditioner voor extra verzorging Gebruik: STAP 1 BASISKLEUR. Verdeel het kleurmengsel lokje voor lokje over het gehele haar. Masseer het mengsel goed in. Laat het mengsel 30 minuten inwerken. Als de inwerktijd om is, maak dan je haar nat met lauwwarm water en masseer het haar. Spoel het haar daarna goed uit, tot het water helemaal helder is. Droog het haar met de haardroger of laat het aan de lucht drogen. STAP 2 CONTOUR LIGHTS. Glijd met de flacon over het haar volgens jouw scheidingslijnen kapsel. Je kunt hiervoor de afbeeldingen als inspiratiegebruiken. Breng het mengsel zo gelijkmatig mogelijk aan. Vermijd overmatig mengsel aan de haaraanzet voor een geleidelijk Contour Lights resultaat. Laat het mengsel 15–20 minuten inwerken, afhankelijk van jouw haarconditie. Als de inwerktijd om is, maak dan je haar nat met lauwwarm water en masseer het haar. Spoel het haar daarna goed uit, tot het water helemaal helder is. Was dan je haar met shampoo en spoel grondig uit.Voor extra verzorging, breng de speciaal ontwikkelde SYOSS SALONPLEX conditioner in het vochtige haar aan en laat het 2 minuten inwerken. Spoel hierna het haar goed uit.

  Gebruik: STAP 1 BASISKLEUR. Verdeel het kleurmengsel lokje voor lokje over het gehele haar. Masseer het mengsel goed in. Laat het mengsel 30 minuten inwerken. Als de inwerktijd om is, maak dan je haar nat met lauwwarm water en masseer het haar. Spoel het haar daarna goed uit, tot het water helemaal helder is. Droog het haar met de haardroger of laat het aan de lucht drogen. STAP 2 CONTOUR LIGHTS. Glijd met de flacon over het haar volgens jouw scheidingslijnen kapsel. Je kunt hiervoor de afbeeldingen als inspiratiegebruiken. Breng het mengsel zo gelijkmatig mogelijk aan. Vermijd overmatig mengsel aan de haaraanzet voor een geleidelijk Contour Lights resultaat. Laat het mengsel 15–20 minuten inwerken, afhankelijk van jouw haarconditie. Als de inwerktijd om is, maak dan je haar nat met lauwwarm water en masseer het haar. Spoel het haar daarna goed uit, tot het water helemaal helder is. Was dan je haar met shampoo en spoel grondig uit.Voor extra verzorging, breng de speciaal ontwikkelde SYOSS SALONPLEX conditioner in het vochtige haar aan en laat het 2 minuten inwerken. Spoel hierna het haar goed uit.
  lees meer

  Specificaties