Syoss Color Oleo Intense 6-10 Donkerblond 1 stuks, 6-10 donkerblond
 • Uitverkocht

  SyossColor Oleo Intense 6-10 Donkerblond 1 stuks

  13.496.74je bespaart 6.75
  • 4-23 bordeaux rood
  • 5-92 stralend rood
  • 6-76 warm koperblond
  • 7-10 nat blond
  • 1-10 intens zwart
  • 12-00 silver blond
  • 3-10 deep brown
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  Syoss Color Oleo Intense 6-10 Donkerblond 1 stuks

  SYOSS Oleo Intense met DUBBELE OLIE-BOOST TECHNOLOGIE zorgt voor een intense verzorging en een superieure kleurintensiteit Deze ammoniakvrije permanente kleuring met DUBBELE OLIE-BOOST TECHNOLOGIE heeft een tweevoudige werking: 1. De olie maximaliseert de penetratie van de kleurpigmenten diep in het haar. 2. De olie zorgt ook voor een intense verzorging van het haar tijdens het kleurproces. Voor een superieure kleurintensiteit en een extra langdurig resultaat. We raden deze Syoss nuance aan voor: lichtblond tot lichtbruin haar. Deze nuance is geschikt voor licht tot volledig vergrijsd haar. - Superieure kleurintensiteit & extra langdurig resultaat - Professionele grijsdekking - 6 weken lang sterk en gezond uitziend haar - Zonder ammoniak Gebruik: Verdeel het kleurmengsel lokje voor lokje over het droge, niet voorgewassen haar. Masseer het mengsel goed in. Laat het mengsel 30 minuten inwerken. Als de inwerktijd om is, maak dan uw haar nat met lauwwarm water en masseer het haar. Spoel het haar daarna goed uit, tot het water helemaal helder is. Voor extra verzorging, masseer de conditioner in het vochtige haar en laat het 2 minuten inwerken. Spoel hierna het haar goed uit.

  Gebruik: Verdeel het kleurmengsel lokje voor lokje over het droge, niet voorgewassen haar. Masseer het mengsel goed in. Laat het mengsel 30 minuten inwerken. Als de inwerktijd om is, maak dan uw haar nat met lauwwarm water en masseer het haar. Spoel het haar daarna goed uit, tot het water helemaal helder is. Voor extra verzorging, masseer de conditioner in het vochtige haar en laat het 2 minuten inwerken. Spoel hierna het haar goed uit.
  lees meer

  Specificaties