overzicht
Swegmark bh zonder beugel, Zwart

  Swegmarkbh zonder beugel

  34.90
  6 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, maandag in huis

  Swegmark bh zonder beugel

  Bh zonder beugel van het merk Swegmark. Dit model is uitgevoerd in een stevige micro kwaliteit. Tussen de cups is een strass steentje geplaatst. De brede, verstelbare schouderbanden zorgen voor extra stevigheid en draagcomfort. De bh sluit met drie haakjes en drie oogjes.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(6 reviews)
  Meest recent

  Comfortabele bh

  Fijne bh, die zacht aanvoelt en veel steun geeft. Ik heb een grote cupmaat (E), en nu ik geen beugels meer wil, is dit de ideale vervanger. Blijft goed voelen bij hoge temperaturen, schuurt en schuift niet.. Ik vind de mogelijkheid om een racerback te maken heel leuk, zit heerlijk stevig. Aanrader, voor mij geen andere bh meer!

  Kleur: Wit

  Mooie bh van Swegmark

  Dit is mijn 4e bh van Swegmark. Vind het een supergoed merk, bh's zitten altijd goed en maat klopt ook. Enige minpuntje van deze bh is dat de band aan achterkant iets minder breed had gekund maar verder prima bh. Leuk detail: het steentje aan de voorkant.

  3 mensen vonden dit nuttig

  swegmark bh

  omvang zit in eerste instantie goed, maar na 1 dag dragen moet hij al een gaatje verder, zou volgende keer een kleinere omvang nemen. verder zit hij wel comfortabel.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Wit

  Niet geschikt voor grote cupmaat

  BH zit heerlijk, maar geeft geen enkele ondersteuning. Zeker als wat zwaarder bent aan de overkant, is dit geen goede BH.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Wit

  Comfortabele bh

  Na een lange zoektocht eindelijk de bh gevonden die aan mijn verwachtingen voldoet. De beugelbh's vond ik niet meer comfortabel zitten. Het voordeel daarvan vond ik wel dat de cups stevig en wat dikker waren. Dat heeft deze Swegmark bh zonder beugel ook. Bovendien knellen de bandjes niet en zit de stof lekker. Ik heb een keuze gemaakt uit meerdere Swegmark bh's en ik moet zeggen dat zij een goede kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. Ik ben zeer tevreden over dit product en ook over de goede service van Wehkamp!

  5 mensen vonden dit nuttig

  Soepele bh, die goed aansluit.

  Deze gewone bh kun je ook met een prothese dragen. Soepel, geen beugels, sluit keurig aan. Vooral de elastische band zit heerlijk en krult niet op. Geen "harnas" zoals ik ze al zo vaak ben tegengekomen. Voor mij de oplossing.

  6 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Wit

  toegevoegd aan winkelmand