Sunny houten speeltoestel Beach Tower + dubbele schommel

  Sunnyhouten speeltoestel Beach Tower + dubbele schommel

  549.-
  Twee schommels
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Sunny houten speeltoestel Beach Tower + dubbele schommel

  De Beach Tower met dubbele schommel van Sunny is een aanwinst in elke tuin. Het witte hout in combinatie met de blauwe glijbaan en de bruine zandbak en dak geven dit speelhuis een heel zomerlijk uiterlijk.

  Multifunctioneel
  De beach tower is veel meer dan alleen een speelhuis, je hebt een mooie geleidelijke glijbaan aan de voorkant een zandbak onder het huisje en een schommel aan de zijkant. Zo kun je met meerdere kinderen tegelijk spelen op dit toestel.

  Veiligheid
  Door de grote ruimte tussen de spijlen van het speelhuisje heb je als ouder veel overzicht op wat er in het speelhuisje gebeurt en dus ook als er wat aan de hand is. Het speelhuisje heeft de CE-marketing en is goedgekeurd conform de TÜV normering. Het huisje heeft geen puntige hoeken of gevaarlijke puntjes en al het materiaal is glad afgewerkt.

  Montage
  Het speelhuisje is eenvoudig te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd en het hout is voorzien van voorgeboorde gaten zodat je precies weet waar je welke schroeven moet bevestigen. Uiteraard zijn de planken in kant-en-klare maten gezaagd.

  Kenmerken:
  - Afmetingen huisje: 352 x 343 x 242 cm
  - Garantie: 2 jaar op constructie, 3 jaar op hout
  - Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar
  lees meer

  Specificaties