Sunny houten speelhuis Noa

  Sunnyhouten speelhuis Noa

  229.-
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Sunny houten speelhuis Noa

  Dit houten speelhuis Noa van Sunny is een mooi compact huisje wat in elke kleur naar wens geverfd kan worden. Het huisje is makkelijk te monteren en overal naar wens te plaatsen. Het natuurlijke Aziatische cederhout wordt onbewerkt geleverd

  Multifunctioneel
  Je kunt dit huisje gebruiken als speelhuisje, of als opslag voor speelgoed in de tuin. Helaas is het huisje niet afgesloten met een slot en is het lastig om hier een kettingslot aan te bevestigen. Het bewaren van waardevolle artikelen is dus niet aan te raden.

  Montage
  Het speelhuisje wordt voorgemonteerd geleverd. Aan de hand van de duidelijke handleiding kun je deze binnen 60 tot 90 minuten gebruiken.

  Onderhoud
  Het speelhuis is nagenoeg onderhoudsvrij. Wel wordt aangeraden om 1 keer per twee jaar het houtwerk te beitsen. Dit zorgt ervoor dat het hout goed in conditie blijft en je dus maximaal speelplezier van het huisje blijft houden.

  Plaatsing
  Het huisje kan overal naar wens worden geplaatst. Het speelhuis wordt zonder bodem geleverd, maar is makkelijk te verplaatsen. Het wordt aangeraden dit met meerdere personen tegelijk te doen.

  Kenmerken:
  - Bodem afmeting: 94 x 97 cm
  - Hoogte: 130cm
  - Materiaal: Aziatisch cederhout
  - Dikte panelen zijkant: 10mm
  - Dikte panelen dak: 14mm
  - Dikte framewerk: 30mm
  - Kozijnen: Plexiglas ramen met magneetsluiting
  lees meer

  Specificaties