Sun Expert All-in-1 Extra Shine vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten
 • actie
 • -52%

  SunExpert All-in-1 Extra Shine vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten

  53.9425.47je bespaart 28.47
  vandaag besteld, maandag in huis
  Actie!

  Actie!

  Profiteer t/m 6 april van korting op huishoudmiddelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Sun Expert All-in-1 Extra Shine vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten

  Sun met Pure Clean Technology voor uitstekend resultaat
  Sun Expert All-in 1 vaatwastabletten, met Pro Clean Technologie. Met de Pro Clean Technologie ben je verzekerd van een schitterende glans, extra droogkracht en heb je geen droogvlekken meer op je glazen. Daarnaast reinigt Sun niet alleen je vaat, maar zorgt het ook voor je machine; het voorkomt kalkaanslag in je vaatwasser. Door de ingebouwde spoelglans en zoutfunctie, zorgen deze vaatwastabletten niet alleen voor het reinigen van je vaat maar ook voor extra glans en voorkomen ze kalkaanslag. Zout en spoelglans hoeven dus niet afzonderlijk toegevoegd te worden, voor nog meer gebruiksgemak. De vaatwastabletten zijn verpakt in hydrofilm folie. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten. Sun all-in 1 bevat geen fosfaat.

  Kenmerken:
  - Met extrra Pure Clean Technology
  - Schitterende glans
  - Extra droogkracht
  - Anti-droogvlekken
  - Met oplosbaar tabletfolie

  Deze voordeelverpakking bevat 6 pakken met 24 tabs, samen goed voor 144 vaatwasbeurten.

  Bij het gebruik van normale tabletten moet je ook nog zout en spoelglans toevoegen. Deze heb je nu niet meer nodig, want deze zijn ingebouwd in Sun All-in-1 vaatwastabletten. Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water gedurende het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op het glaswerk ontstaat en de spoelglans voor een streeploos resultaat. Een vaatwastablet is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken.

  Wist je dat afwassen met de machine minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15l water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10l water per minuut komt.

  Nog enkele tips om uw energie- en watergebruik te beperken:
  1) Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is,
  2) Kies voor een A-merk vaatwasser,
  3) Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar,
  4) Voorspoelen is niet nodig,
  5) Gebruik de programma’s op lage temperaturen, 55°C volstaat. Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco.

  Over Sun
  Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Sun kwam in de jaren zestig als eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sinds die tijd is er veel veranderd. Sun is continu bezig met het verbeteren van haar tabletten en de werking ervan om tot de best mogelijke vaatwasresultaten te komen, waarbij tegelijkertijd ook de impact op het milieu stapsgewijs wordt verbeterd. Tegenwoordig is Sun All-in-1 op de markt. Vaatwastabletten waarin alles zit voor een schoon en stralend resultaat, zodat het toevoegen van zout of spoelglans niet nodig is. Sun All-in-1 is zó compleet dat het zelfs bij lagere temperaturen een perfect resultaat geeft.

  Alle Sun-tabletten kunnen direct de vaatwasser in. Ze zijn voorzien van een biologisch afbreekbare tabletfolie, gemaakt van een unieke wateroplosbare film. Dat maakt een eind aan het geknoei met verpakkingen en vieze handen.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.  Waarschuwing! Contact met ogen kan ernstig oogletsel veroorzaken!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking