Sun Expert All-in-1 Extra Shine vaatwasmiddel - 132 vaatwastabletten
 • duurzaam
 • -40%

  SunExpert All-in-1 Extra Shine vaatwasmiddel - 132 vaatwastabletten

  32.3653.94je bespaart 21.58

  Sun Expert All-in-1 Extra Shine vaatwasmiddel - 132 vaatwastabletten

  Probeer de nieuwe Sun Extra Shine met Pure Clean Technology, voor een uitstekend resultaat.

  - Sun Expert All in 1 Extra Shine vaatwastabletten met Pure Clean Technology
  - Afwastabletten voor een schitterende glans
  - Extra droogkracht dankzij de Pure Clean Technology
  - De all in one vaatwas tabletten van Sun voorkomen droogvlekken
  - Zout en spoelglans hoeven niet toegevoegd te worden
  - Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal en Curver

  Sun vaatwastabletten Expert All in 1 Extra Shine, met Pure Clean Technology! Met de Pure Clean Technology ben je verzekerd van een schitterende, glanzende vaat, extra droogkracht en heb je geen droogvlekken meer op je glazen. Daarnaast reinigt Sun niet alleen je vaat en verwijdert het hardnekkige vlekken, maar zorgt het ook voor je machine; het voorkomt kalkaanslag in je vaatwasser. Door de ingebouwde spoelglans en zoutfunctie, zorgen deze vaatwastabletten niet alleen voor het reinigen van je vaat maar ook voor extra shine en voorkomen ze kalkaanslag. Zout en spoelglans hoeven dus niet afzonderlijk toegevoegd te worden, voor nog meer gebruiksgemak. Gebruik voor een uitstekend resultaat Sun Neutraliser machineverfrisser, en 1 keer per maand Sun machinereiniger. Het is de missie van Sun om jaar op jaar betere producten te ontwikkelen en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen. Sun zet zich constant in om een betere balans te vinden tussen reinigingskracht in de vaatwas en de impact op het milieu. De vaatwastabletten zijn verpakt in oplosbaar tabletsfolie die nog strakker om de expert tabletten heen zitten. Sun All in 1 vaatwastabletten bevatten geen fosfaat. Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco. Wist je dat afwassen met de machine minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15 l water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Nog enkele tips om uw energie- en watergebruik te beperken: 1) Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is, 2) Kies voor een A-merk vaatwasser, 3) Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar, 4) Voorspoelen is niet nodig, 5) Gebruik de programma’s op lage temperaturen, 55°C volstaat.

  Over Sun
  Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Sun kwam in de jaren zestig als eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sinds die tijd is er veel veranderd. Sun is continu bezig met het verbeteren van haar tabletten en de werking ervan om tot de best mogelijke vaatwasresultaten te komen, waarbij tegelijkertijd ook de impact op het milieu stapsgewijs wordt verbeterd. Tegenwoordig is Sun All-in-1 op de markt. Vaatwastabletten waarin alles zit voor een schoon en stralend resultaat, zodat het toevoegen van zout of spoelglans niet nodig is. Sun All-in-1 is zó compleet dat het zelfs bij lagere temperaturen een perfect resultaat geeft.

  Alle Sun-tabletten kunnen direct de vaatwasser in. Ze zijn voorzien van een biologisch afbreekbare tabletfolie, gemaakt van een unieke wateroplosbare film. Dat maakt een eind aan het geknoei met verpakkingen en vieze handen.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Waarschuwing! Contact met ogen kan ernstig oogletsel veroorzaken!
  lees meer

  Specificaties

  Aantal tabletten132
  SubstantieTabletten
  MerkSun
  Aantal stuks in verpakking22
  Duurzaam
  EAN8710522636824
  artikelnummer16-366-708

  Reviews (91)

  algemene beoordeling
  (91 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.