Huishoudmiddelen
Sun Expert All-in-1 Extra Power vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten

  SunExpert All-in-1 Extra Power vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten

  50.94
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sun Expert All-in-1 Extra Power vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten

  Nu met Pure Clean Technology voor een uitstekend resultaat
  Met de Pro Clean Technologie ben je verzekerd van een effectieve vuilverwijdering, uitstekende vlekverwijdering en actieve ontvetting. Daarnaast reinigt Sun Expert All-in-1 Extra Power niet alleen je vaat, maar zorgt het ook voor je machine; het voorkomt kalkaanslag in je vaatwasser. Door de ingebouwde spoelglans en zoutfunctie, zorgen deze vaatwastabletten niet alleen voor het reinigen van je vaat maar ook voor extra glans en voorkomen ze kalkaanslag. Zout en spoelglans hoeven dus niet afzonderlijk toegevoegd te worden, voor nog meer gebruiksgemak. De vaatwastabletten zijn verpakt in hydrofilm folie. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten. Sun all-in 1 bevat geen fosfaat.

  Pure Clean Technologie:
  - Effectieve vuilverwijdering
  - Uitstekende vlekverwijdering
  - Actieve ontvetting
  - Met oplosbare hydrofilm, het verwijderen van folie is niet nodig

  Deze voordeelverpakking bevat 6 pakken met 24 tabs, samen goed voor 144 vaatwasbeurten.

  Bij het gebruik van normale tabletten moet je ook nog zout en spoelglans toevoegen. Deze heb je nu niet meer nodig, want deze zijn ingebouwd in Sun All-in-1 vaatwastabletten. Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water gedurende het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op het glaswerk ontstaat en de spoelglans voor een streeploos resultaat. Een vaatwastablet is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken.

  Wist je dat afwassen met de machine minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15l water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10l water per minuut komt.

  Nog enkele tips om uw energie- en watergebruik te beperken:
  1) Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is,
  2) Kies voor een A-merk vaatwasser,
  3) Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar,
  4) Voorspoelen is niet nodig,
  5) Gebruik de programma’s op lage temperaturen, 55°C volstaat. Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco.

  Over Sun
  Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Sun kwam in de jaren zestig als eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sinds die tijd is er veel veranderd. Sun is continu bezig met het verbeteren van haar tabletten en de werking ervan om tot de best mogelijke vaatwasresultaten te komen, waarbij tegelijkertijd ook de impact op het milieu stapsgewijs wordt verbeterd. Tegenwoordig is Sun All-in-1 op de markt. Vaatwastabletten waarin alles zit voor een schoon en stralend resultaat, zodat het toevoegen van zout of spoelglans niet nodig is. Sun All-in-1 is zó compleet dat het zelfs bij lagere temperaturen een perfect resultaat geeft.

  Alle Sun-tabletten kunnen direct de vaatwasser in. Ze zijn voorzien van een biologisch afbreekbare tabletfolie, gemaakt van een unieke wateroplosbare film. Dat maakt een eind aan het geknoei met verpakkingen en vieze handen.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking