Sun Expert All-in-1 Extra Hygiëne vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten
 • actie
 • -50%

  SunExpert All-in-1 Extra Hygiëne vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten

  53.9926.99je bespaart 27.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Actie!

  Actie!

  Profiteer t/m 6 april van korting op huishoudmiddelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Sun Expert All-in-1 Extra Hygiëne vaatwasmiddel - 144 vaatwastabletten

  Met Pure Clean Technology voor een uitstekend resultaat
  Sun Expert All-in 1 vaatwastabletten, met Pro Clean Technologie. Met de Pro Clean Technologie ben je verzekerd van actieve kalkverwijdering, een frisse en hygiënisch schone machine en de geur van natuurlijke munt-extracten. Door de ingebouwde spoelglans en zoutfunctie, zorgen deze vaatwastabletten niet alleen voor het reinigen van je vaat maar ook voor extra glans en voorkomen ze kalkaanslag. Zout en spoelglans hoeven dus niet afzonderlijk toegevoegd te worden, voor nog meer gebruiksgemak. De vaatwastabletten zijn verpakt in hydrofilm folie. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten. Sun all-in 1 bevat geen fosfaat.

  Kenmerken:
  - Met Pure Clean Technology
  - Actie kalkverwijdering
  - Frisse en hygiënisch schone machine
  - Natuurlijke munt-extracten
  - Met oplosbaar tabletfolie

  Deze voordeelverpakking bevat 6 pakken met 24 tabs, samen goed voor 144 vaatwasbeurten.

  Wist je dat afwassen met de machine minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15l water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10l water per minuut komt.

  Nog enkele tips om uw energie- en watergebruik te beperken:
  1) Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is,
  2) Kies voor een A-merk vaatwasser,
  3) Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar,
  4) Voorspoelen is niet nodig,
  5) Gebruik de programma’s op lage temperaturen, 55°C volstaat. Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco.

  Over Sun
  Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Sun kwam in de jaren zestig als eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sinds die tijd is er veel veranderd. Sun is continu bezig met het verbeteren van haar tabletten en de werking ervan om tot de best mogelijke vaatwasresultaten te komen, waarbij tegelijkertijd ook de impact op het milieu stapsgewijs wordt verbeterd. Tegenwoordig is Sun All-in-1 op de markt. Vaatwastabletten waarin alles zit voor een schoon en stralend resultaat, zodat het toevoegen van zout of spoelglans niet nodig is. Sun All-in-1 is zó compleet dat het zelfs bij lagere temperaturen een perfect resultaat geeft.

  Alle Sun-tabletten kunnen direct de vaatwasser in. Ze zijn voorzien van een biologisch afbreekbare tabletfolie, gemaakt van een unieke wateroplosbare film. Dat maakt een eind aan het geknoei met verpakkingen en vieze handen.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking