Vaatwastabletten
Sun Classic vaatwasmiddel - 76 vaatwastabletten

  SunClassic vaatwasmiddel - 76 vaatwastabletten

  13.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sun Classic vaatwasmiddel - 76 vaatwastabletten

  Verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt voor een uitstekend schone vaat
  Sun Classic vaatwastabletten zorgen voor een smetteloos resultaat in een handomdraai. De vaatwastabletten zijn nu nog geconcentreerder en verwijderen zelfs de meest hardnekkige vlekken waarvan je dacht dat ze voor altijd zichtbaar zouden blijven. Je zult na elke wasbeurt versteld staan van je stralende vaat. Ook nemen de vaatwastabletten onaangename geurtjes weg. Sun Classic vaatwastabletten zitten tegenwoordig in een aluminium tabletfolie die voor het vaatwassen verwijderd moet worden. Dit hebben we gedaan om zo de plastic binnenverpakking, die de tabletten voorheen beschermde tegen vocht en beschadiging, uit de verpakking te kunnen halen om zo meer rekening te houden met de impact van onze producten op het milieu. Verder bevatten Sun Classic vaatwastabletten geen fosfaat. Als je Sun Classic vaatwastabletten gebruikt in combinatie met spoelglansmiddel en zout weet je zeker dat je je afwasmachine optimaal beschermt tegen kalkaanslag. Zo kun je verzekerd zijn van een geweldig schone en glanzende vaat, elke keer weer. De intens reinigende kracht van Sun Classic vaatwastabletten geeft een geheel nieuwe betekenis aan de term hygiënisch schoon.

  Kenmerken:
  - Extra geconcentreerd
  - Gegarandeerd stralende vaat
  - Als beste getest op gebied van reiniging
  - Voorspoelen is niet nodig

  Wist je dat afwassen met de machine minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15l water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10l water per minuut komt.

  Nog enkele tips om uw energie- en watergebruik te beperken:
  1) Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is,
  2) Kies voor een A-merk vaatwasser,
  3) Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar,
  4) Voorspoelen is niet nodig,
  5) Gebruik de programma’s op lage temperaturen, 55°C volstaat. Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco.

  Over Sun
  Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Sun kwam in de jaren zestig als eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sinds die tijd is er veel veranderd. Sun is continu bezig met het verbeteren van haar tabletten en de werking ervan om tot de best mogelijke vaatwasresultaten te komen, waarbij tegelijkertijd ook de impact op het milieu stapsgewijs wordt verbeterd.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking