Suavinex Antie koliek flesje 180 ml adoptable flow

  SuavinexAntie koliek flesje 180 ml adoptable flow

  14.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Suavinex Antie koliek flesje 180 ml adoptable flow

  Deze innovatieve flessen van Suavinex werden ontworpen na een simpele observatie van de natuur. Een fles met aandacht voor detail die de werkwijze van de borstklieren nabootst tijdens het zuigen. De fles bevat namelijk een anti-koliek zakje dat samentrekt volgens het ritme waarmee uw baby zuigt, waardoor er geen lucht nodig is van buitenuit om dit te compenseren.

  Een effectief systeem dat luchtbellen doet verdwijnen. Hierdoor is er minder kans op krampjes en bovendien geen oxidatie van de melk die de voedingsstoffen in borstmelk kan vernietigen. De textuur van de ultrazachte silicone zuigspeen zorgt voor een grote flexibiliteit en esthetische gelijkenis met de huid. Alsook de stand, vorm en lengte lijken als nooit te voren op de natuurlijke tepel.

  De Zero.Zero-fles is geschikt voor baby's vanaf de geboorte, zelfs voor prematuurtjes met een zwakke zuigkracht. Aanbevolen in combinatie met borstvoeding. Adaptable flow of aanpasbaar debiet: deze zuigspeen biedt een flow die evenredig is aan de zuigkracht, waardoor er meer of minder vloeistof kan passeren afhankelijk van de kracht waarmee de baby zuigt. Geschikt vanaf 0 maanden, zelfs voor te vroeg geboren baby's met een zwakke zuigkracht.
  lees meer

  Specificaties