Dvd-boxen
Stuart Little de complete collectie (DVD)
 • -21%

  Stuart Little de complete collectie (DVD)

  18.9914.99je bespaart 4.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Stuart Little de complete collectie (DVD)

  Stuart Little
  De familie Little besluit een klein broertje te adopteren voor hun zoon George. Het babybroertje heet Stuart, is klein, heeft witte haren en lijkt erg veel op een muis...
  Pa en ma Little sluiten de kleine Stuart direct in hun hart, maar hun zoon George en de grote witte huiskat Sneeuwbal zitten niet te wachten op de kleine man. Ze doen er dan ook alles aan om voor altijd van hem af te komen. Maar Stuart zet moedig door en weet zijn eigen plek in de familie te veroveren.

  Stuart Little 2
  Onze kleine maar kranige muis Stuart Little is terug met nog meer avontuur en actie in Stuart Little 2. Op een dag is Stuart op weg van school naar huis en redt hij een gewond vogeltje uit de handen van een gemene valk. Hij brengt haar naar het huis van de Littles en daar wordt Margalo liefdevol opgevangen. Margalo en Stuart worden dikke vriendjes maar het feest duurt niet lang, Margalo is op een dag verdwenen… Stuart Little 2 is een hartverwarmend avontuur voor de hele familie.

  Stuart Little 3
  Pak je zwembroek maar in en haal de kampeerspullen van zolder want we gaan op avontuur met onze kleine grote vriend, Stuart Little! De familie Little gaat kamperen in de wildernis en George en Stuart melden zich aan bij de padvinders. Stuart ontdekt al gauw dat hij door zijn lengte toch niet zo goed mee kan komen met de groep, maar hij ontmoet hierdoor wel een nieuw vriendje: Reeko. Van Reeko hoort Stuart over het grote beest dat de bossen onveilig maakt. Als Snowbell op een nacht verdwaald en gevangen wordt door het beest, gaan Stuart en Reeko er samen op uit om Snowbell te redden. Zo wordt onze kleine vriend de grootste held van de vakantie!  Stuart Little (1999 - regie: Rob Minkoff - 81 min.)
  Stuart Little 2 (2002 - regie: Rob Minkoff - 78 min.)
  Stuart Little 3 (2005 - regie: Audu Paden - 72 min.)
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand