Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Stress in perspectief - Ron de Wit
 • Uitverkocht

  Ron de WitStress in perspectief

  32.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Stress in perspectief - Ron de Wit

  Langdurige stress heeft een grote invloed op ons leven. Het beïnvloedt ons functioneren waardoor we niet goed met problemen om kunnen gaan. Daarnaast veroorzaakt het een akelig getrest gevoel waar we last van hebben en vanaf willen. Bovendien vergroot het het risico op het ontstaan van allerlei gezondheidsproblemen. Allemaal belangrijke redenen om langdurige stress te verminderen.
  Voortdurende malende piekergedachten zijn vaak de oorzaak van chronische stress. Om de stress te verminderen moeten deze gedachten zo veel mogelijk weggenomen worden. "Maar ja," zegt de cliënt, "hoe doe je dat? Want, de knop omzetten, of het een plekje geven is zo moeilijk en het lukt bijna niet!"
  Of toch wel ...!?

  StiP is dé aanpak voor de effectieve behandeling van stress. Omdat het heel nauwkeurig beschrijft wat de gevolgen zijn van stress op het functioneren van het mentale deel van de hersenen en op hoe de cliënt daardoor omgaat met zijn problemen. Hiervoor maakt StiP gebruik van de laatste inzichten uit de psycho-neurowetenschap. Beginnen met het verminderen van de invloed van de stress op de mentale hersenfuncties is een belangrijke voorwaarde om de cliënt goed helpen bij het beter leren omgaan met zijn problemen. Daardoor zal hij zich direct lekkerder voelen.
  StiP is de basis voor iedere succesvolle zorg-/hulp- en dienstverlening. StiP gaat namelijk uit van het universele karakter van stress als een functionele reactie op ieder bedreigend probleem. Deze benadering zal bij iedere zorg-/hulp- en dienstverlening leiden tot een aanzienlijke verbetering van de eigen resultaten.

  Over de auteur
  Ron de Wit werkt als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis. Als zodanig heeft hij zich gespecialiseerd in stress: de werking, gevolgen, invloed op de hersenen
  en het functioneren. Hierdoor is hij deskundig in het eff ectief behandelen van stressklachten. Daarnaast heeft hij een eigen bedrijf, MWidee van waaruit hij lezingen, trainingen en advies geeft aan professionals in de zorg-, hulp- en dienstverlening.

  Specificaties

  AuteursRon de Wit
  Eerste auteurRon de Wit
  GenrePsychologieboek
  ISBN9789492261199
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's262
  Jaar van uitgifte2017

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand