Stratenmaker van God - Piet van der Vloed

  Piet van der VloedStratenmaker van God

  19.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Stratenmaker van God - Piet van der Vloed

  ‘Aangrijpend en humoristisch’

  Peter, een christen met een helder Godsbeeld, wordt door een uitgever uitgenodigd om zijn Bijbelstudies te publiceren. Hij produceert een aantal studies die grote instemming vinden. Maar nog voor het boek het levenslicht ziet, neemt Peters leven een dramatische wending, waardoor hij zelf niet meer uit de voeten kan met wat hij heeft geschreven. Dit leidt tot een confrontatie waarbij geloofsbelevingen op indringende wijze tegenover elkaar komen te staan.

  Stratenmaker van God is religieuze fictie en tegelijk zeer realistisch vanwege de herkenbaar beschreven psychologische processen. Triviale, vaak hilarisch beschreven gebeurtenissen krijgen ongemerkt diepere betekenissen in momenten van ontreddering en ingrijpend verdriet waardoor het verhaal een sterke gelaagdheid kent. Het is een verhaal van iemand die ontdekt dat God afwezig is op het moment dat hij Hem het hardst nodig heeft.

  Piet van der Vloed (1953) groeide op in een traditioneel gereformeerd gezin. Hij maakte op latere leeftijd een overstap naar de evangelische wereld.

  lees meer

  Specificaties