Stil in mij - Daniëlle Hermans en Esther Verhoef

  Daniëlle Hermans en Esther VerhoefStil in mij

  19.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Stil in mij - Daniëlle Hermans en Esther Verhoef

  In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Auteurs Esther Verhoef en Daniëlle Hermans interviewden tientallen slachtoffers om hun persoonlijke ervaringen uit eerste hand te kunnen optekenen. In Stil in mij laten deze vrouwen voor het eerst hun eigen stem horen en vertellen zij zelf over hun ervaringen toen zij als kinderen werden overgedragen aan scholen en instituten waar nonnen de leiding hadden.
  lees meer

  Specificaties