overzicht
Steinel wandlamp XLED Home 2 XL, Zwart
 • Uitverkocht

  Steinelwandlamp XLED Home 2 XL

  159.-119.-je bespaart 40.-
  XLED Home 2 XL
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Steinel wandlamp XLED Home 2 XL

  Deze XLED Home 2 XL tuinverlichting van het merk Steinel is ideaal voor de verlichting van grote oppervlakken zoals opritten, binnenplaatsen of een tuin. De lamp geeft veel licht en heeft een sensor met een bereik vak van 14 meter. De draaibare precisie-infraroodsensor registreert 140° en het led-paneel is 180° draaibaar (horizontaal en verticaal).

  Met deze buitenverlichting creëer je optimale lichtomstandigheden door de 1608 lumen. De lamp heeft een verbruik van 20 W en een hoog warmte geleidend magnesium composiet koelsysteem (HCMC) om de lamp koel te houden.

  Voor iedereen die van extra licht houdt of grotere oppervlakken moet verlichten, is de krachtige sensor-buitenspot XLED home 2 XL een ideale lamp. De efficiënte led-lampjes zorgen voor een perfecte verlichting. Ook de XLED home 2 XL is een echt bewegingswonder. Het volledig draaibare led-paneel garandeert een optimale flexibiliteit. In combinatie met de opalen schijf zorgt de spot met 4000 K voor optimale lichtomstandigheden rondom het huis.

  Afmetingen
  - Breedte: 18 cm
  - Diepte: 16,1 cm
  - Hoogte: 21,4 cm
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse