Steelseries Arctis 1 2019 editie gaming headset (PC/Mac/Switch/PS4/Xbox/Mobile), Zwart

  SteelseriesArctis 1 2019 editie gaming headset (PC/Mac/Switch/PS4/Xbox/Mobile)

  59.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Steelseries Arctis 1 2019 editie gaming headset (PC/Mac/Switch/PS4/Xbox/Mobile)

  De Arctis 1 kenmerkt zich door bediening op het oor, clearcast microfoon, staal versterkte hoofdband en AirWeave oorkussens. De Steelseries Arctis 1is een virtueel surround gaming headset geschikt voor alle platfromen. De Steelseries Arctis 1 is geschikt voor de onderstaande platformen. De headset is gemakkelijk aan te sluiten met een 3.5 mm jack. Gezien het multi-platform kun je genieten van surround audio voor zowel je favoriete games, muziek en films.

  Goed om te weten: Steelseries 7.1 surround sound en Engine 3 support is enkel geschikt voor PC waarbij minimaal Windows 7 als besturingsysteem vereist is.

  Kenmerken:
  - De S1 speaker drivers van Arctis zijn ontworpen voor een uitgebalanceerde soundscape met een zeer lage vervorming die een krachtig geluid produceren om te gamen, muziek te luisteren en films te kijken.
  - De ClearCast microfoon is voor gamers een zeer geschikte microfoon om te gamen. Naast een helder spraakgeluid vanuit de microfoon zorgt het ook voor achtergrondruisonderdrukking, zodat je je volledig kunt focussen op je game.
  - Deze Arctis headset van SteelSeries is voorzien van atletiek geïnspireerde prestatie AirWeave oorkussens. Zo blijven je oren tijdens het gamen lekker koel en droog.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie