Start vandaag met ademen - Robert Bridgeman en Marleen van den Hout

  Robert Bridgeman en Marleen van den Hout Start vandaag met ademen

  17.50

  Start vandaag met ademen - Robert Bridgeman en Marleen van den Hout

  In 'Start vandaag met ademen' geven Robert Bridgeman en Marleen van den Hout je alle tools in handen om met behulp van een hele nieuwe ademmethode je levenskwaliteit te optimaliseren. Ademhalingstechnieken zijn er in alle soorten en maten. Ademspecialisten als Iceman Wim Hof, de Oekraïense wetenschapper Buyteko en sportcoach Koen de Jong hebben ieder hun eigen invalshoek.

  Maar wat als er een techniek zou bestaan die je onder al deze technieken kunt leggen om ze nog krachtiger te maken? Een laagdrempelige methode die je gezondheid, energie en uithoudingsvermogen helpt verhogen en daarbovenop helpt jezelf op diep niveau terug te vinden? Innerlijke rust en ontspannen leven zijn het gevolg.

  De essentie van de Bridgeman Ademmethode (BAM) luidt: snel en effectief naar een onderbuik-ademhaling, snel en effectief uit je hoofd en in je lijf, en lichaamsbewustzijn en gevoel ontwikkelen. Behalve innerlijke rust en ontspannen leven leidt deze methode tot een sterke intuïtie, (zelf)vertrouwen, kalmte en kracht, ontspannen nek en schouders, krachtige buikspieren, meer gezondheid, zelfgenezing, concentratie en nachtrust.

  'Start vandaag met ademen' gaat over de toepassing van ademhalingstechnieken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursRobert Bridgeman en Marleen van den Hout
  ISBN9789020212624
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2016
  EAN9789020212624
  artikelnummer16484992

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.