Stacker Black Burn - 120 capsules

  StackerBlack Burn - 120 capsules

  35.98
  vandaag besteld, morgen in huis

  Stacker Black Burn - 120 capsules

  Stacker2 bereikte een legendarische status toen het ruim tien jaar geleden wereldwijd doorbrak met de sterkste en best werkende ververbranders ooit. Die status werd versterkt door de introductie van bestsellers als Stacker-4 en 7-PhenylStack. Hoogste tijd voor een nieuwe revolutie! Na jarenlang onderzoek komt Stacker2 Europe nu met een product puur gericht op bodybuilders: Stacker2 Europe Black Burn.

  Deze Stacker is hardcore. Sterker dan sterk. Zonder twijfel de krachtigste en meest effectieve fatburner van dit moment. De onderzoeksresultaten bewijzen het!

  Stacker2 Europe Black Burn stapelt voordeel op voordeel:

  • De sterkste vetverbrander uit de VS
  • Extreme verhoging van de stofwisseling
  • Krijg veel energie
  • Onderdruk sterk de honger
  • Verlaag je vetpercentage sneller dan ooit
  • Val tot 2 kilo per week af
  • Kweek keiharde buikspieren

  Uitgebalanceerde samenstelling
  Wat maakt deze krachtige vetverbrander tot een superproduct? Dat gaat niet alleen om de gebruikte ingrediënten per capsule: het gaat vooral om de kwaliteit van de extracten (de hoeveelheid werkzame alkaloïden) en de uitgekiende samenstelling van de gebruikte ingrediënten.

  Waar andere fabrikanten een formule op papier ontwikkelen gaat Stacker2 Europe vele stappen verder. Kosten noch moeite zijn gespaard om extracten te fabriceren én te testen met soms drie tot viermaal hogere doseringen van de werkzame alkaloïde per gram! Na uitgebreid onderzoek heeft Stacker2 Europe de ultieme formule ontwikkeld. En die formule werkt. Sneller, beter en krachtiger!

  Onderzoek levert keihard bewijs
  Elke nieuwe formule wordt uitgebreid getest. Black Burn is door NVE Pharmaceuticals uitgebreid onderzocht op datgene waar het uiteindelijk om draait: resultaat op de weegschaal. Dáár steelt Stacker2 Europe Black Burn de show.

  Innemen voor iedere hoofdmaaltijd.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.