Stacker 7-Phenyl Ephedra vrij - 100 capsules

  Stacker7-Phenyl Ephedra vrij - 100 capsules

  30.84
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Stacker 7-Phenyl Ephedra vrij - 100 capsules

  Stacker2 fatburners staan wereldwijd bekend als de populairste vetverbranders. En producent NVE Pharmaceuticals doet daar nu een schepje bovenop met een verbeterde samenstelling van haar best seller 7-PhenylStack. Nog krachtiger en effectiever!
  Maar liefst twee jaar lang heeft NVE gewerkt aan deze nieuwe formule. Het resultaat is iets wat tot voor kort voor onmogelijk werd gehouden: een extreem krachtige samenstelling, vrij van ephedra, vrij van yohimbe, maar mét vetverbrandende eigenschappen en stofwisselingsverhogende extracten die tot de sterkste ter wereld worden gerekend! Het ongelofelijk wat 7-PhenylStack presteert. Het is dé manier om spectaculair snel gewicht te verliezen.
  Hoe werkt deze verbeterde versie van 7-PhenylStack?
  Uniek aan 7-PhenylStack zijn de extracten die door middel van de gepatenteerde microchip4 technologie beter opneembaar zijn in het lichaam. De werkzame stoffen worden direct in het lichaam opgenomen en daardoor werkt deze Stacker sneller, effectiever en krachtiger dan andere vetverbranders. De nieuwe versie van 7-Phenylstack bevat ingrediënten welke door EFSA geanalyseerd zijn en een bewezen positieve bijdrage leveren aan de vetstofwisseling en gewichtsbeheersing. De gebruikte extracten choline, garcinia cambogia en groene thee (met maarliefst 60% polyfenolen) zijn afkomstig van NVE’s eigen kweek en garanderen daarmee de kwaliteit die je van deze originele Stacker kunt verwachten.
  Eigenschappen:
  Het vertrouwde Stacker-gevoel houdt langdurig aan.
  Een zo hoog mogelijke stofwisseling, dat voel je!
  Razendkrachtige en snelle vetverbranding.
  Extracten met en bewezen positieve werking op de vetstofwisseling.
  Gepatenteerde MicroChip4-technologie, verbeterde opname.

  Capsule na de maaltijd innemen.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.