Stacker 4 Vital XPLC Ephedra vrij - 100 capsules

  Stacker4 Vital XPLC Ephedra vrij - 100 capsules

  30.84
  vandaag besteld, morgen in huis

  Stacker 4 Vital XPLC Ephedra vrij - 100 capsules

  Algemeen
  Stacker 4 is de bekendste vetverbrander die er te koop is. Al meer dan 10 jaar bewijst het zijn effect.
  Stacker 4 verhoogt je natuurlijke metabolisme waardoor je veel meer energie verbrandt. De ingenomen calorieën worden niet meer omgezet in vetreserve maar daadwerkelijk verbruikt waardoor je niet meer langzaam aankomt maar juist afvalt. Een bijkomend effect van Stacker4 is dat je er een flinke energie boost van krijgt en het hongergevoel wegneemt. Dus niet langer last van dat futloze gevoel maar fit en energiek.

  Kenmerken Stacker 4 Fatburner:
  Meer energie. Hogere verbrandingAfvallen tot wel 2 kilo per week. Minder eetlustIngrediënten Stacker 4
  - Groene thee: Aangetoond dat de hoeveelheid Triglyceriden in vetcellen vermindert bij het nemen van Groene Thee. Het vermoeden is dat door de anti-oxidatieve werking de cellen minder vet opnemen door een verhoogde concentratie SOD enzymen.
  - Yerba mate: Dé energieopwekker, je zal je fitter en alerter voelen.
  - Guarana: Stimuleert de verbranding van vetcellen door verhoging van het adrenaline gehalte in het bloed.
  - Capsicum Annuum: Spaanse peper, verlaagt het cholesterolgehalte en verhoogt de thermogenese.Kola nut: Heeft een energieopwekkende werking, dit komt doordat de Kola noot rijk is aan Cafeïne. Kola noot heeft als bijwerking dat het vochtafdrijvend is.
  - Ginseng: Verlaagt de cholesterolspiegel en het vermoeidheidsgevoel doordat Ginseng de zuurstofopname in de spieren bevordert, waardoor verzuring langer uitblijft.
  - Cafeïne: Naast de stimulering van het hart heeft cafeïne ook effecten op de alertheid en stemming van de gebruiker. Een zwaarder persoon zal meer cafeïne moeten binnenkrijgen om hetzelfde effect te krijgen als iemand met een lager gewicht (dit geld ook voor de overige stoffen). De halveringstijd om Cafeïne af te breken ligt zo rond de drie tot zeven uur. De stofwisseling in het lichaam wordt met ongeveer 10% gestimuleerd, terwijl dit bij vrouwen 20% is. Bovendien remt cafeïne de eetlust. 
  lees meer

  Specificaties