Spreken is zilver, vragen is goud - Marja Havermans en Aagje van der Vossen
 • uitverkocht

  Marja Havermans en Aagje van der Vossen Spreken is zilver, vragen is goud

  19.90
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Spreken is zilver, vragen is goud - Marja Havermans en Aagje van der Vossen

  Al lijken ouderen soms grijs en versleten, ze blijken maar al te vaak verrassend fris en sprankelend. Met een schat aan verhalen, ervaringen, gedachten en emoties. Dit boek is een uitnodiging om dat te ontdekken.
  Hoe ga je in gesprek met ouderen? Hoe maak je van een gesprek een boeiende dialoog? Hoe stel je vragen, hoe houd je een gesprek op gang, hoe kun je verdiepen? Het boek laat zien hoe je ouderen inspireert tot het delen van herinneringen, uitwisselen van ervaringen of samen zoeken naar inzicht en wijsheid. En hoe je daar samen van kunt genieten.
  De leeftijdsgroep 'ouderen' is heel breed en divers. Het boek speelt daarop in met dialoogvormen voor jongere of oudere ouderen. Met tientallen tips en aanwijzingen voor boeiende gesprekken die je één op één of in een groep kunt voeren. Rijk geïllustreerd met voorbeelden en voorzien van een uitgebreide lijst gespreksonderwerpen om uit te putten.

  'Spreken is zilver, vragen is goud' is een aanrader voor iedereen die met ouderen heeft te maken. Wie beroepsmatig met ouderen werkt of daarvoor in opleiding is, maar zeker ook kinderen en kleinkinderen, mantelzorgers, vrienden, buren, kennissen en vrijwilligers. Jong én oud.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarja Havermans en Aagje van der Vossen
  ISBN9789460362088
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's120
  Jaar van uitgifte2015
  EAN9789460362088
  artikelnummer16472555

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.