Veiligheidsverlichting

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Verlichting bij het hardlopen: oplichtende schoenclips en armbanden

Wil je je hardlooprondje verplaatsen naar de avond? Voorkom botsingen met overige weggebruikers en trek altijd reflecterende veiligheidskleding aan. Ga voor maximale zichtbaarheid in het donker en overweeg aanvullende hardloop verlichting. Denk hierbij aan sportschoenclips en/of armbanden met geïntegreerde ledlampjes. Bestudeer onze keuzemogelijkheden en sla je slag.

Sportschoenclips met ledverlichting: hardloop lampjes op je hielen

Stel je voor dat je rent met opvallende lichtjes op je hielen. Voorbijgangers zien die ritmisch bewegende lichtjes en merken jouw aanwezigheid gelijk op, zelfs vanaf een behoorlijke afstand en ook als het inmiddels halfdonker is. De Tunturi schoenclip bevestig je gemakkelijk aan de hiel van je hardloopschoen. Bepaal zelf of je loopt met constant brandend licht of met een (in het oog springend) knipperlicht. Dit model hardloop verlichting is zowel verkrijgbaar met een groen lampje als met een rood lampje. De waterdichte clip weegt slechts 77 gram.

Veiligheidsarmbanden met ledverlichting: hardloop licht op je armen

Ook een bewegend lichtje op je bovenarm valt op. Nog beter is het om je beide bovenarmen van een ledlampje te voorzien. Natuurlijk is zo'n armband ook prima inzetbaar als je gaat wandelen, paardrijden of mountainbiken. Zo heeft Stanno een model van synthetisch materiaal met een brandvermogen van drie dagen. Het bandje is verstelbaar en met één centrale knop regel je de lichtstand.

Hardloopverlichting kopen: sportief op weg met onze elegante kortingen

Heb je overdag eigenlijk nauwelijks tijd om hard te lopen? Plan je dagelijkse of wekelijkse hardloopsessie aan het begin van de avond. Sta stil bij je veiligheid en zichtbaarheid in het donker. Wij zijn thuis in de beste hardloop verlichting, zoals regenbestendige armbanden en schoenclips. We leveren onze producten met batterij. Kijk nog eens naar de prijzen, pak je kans en geniet van je avondtraining.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help