Veiligheidshesjes

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Veiligheidshesje: reflecterend hesje bij het hardlopen

Wil je na een hectische werkdag nog even een rondje hardlopen? Denk aan je zichtbaarheid en ga voor een veiligheidshesje met reflecterende banen. Zo ben je ook veilig in het halfdonker. Ren je over vlakke wandelpaden of liever in heuvelachtige gebieden? Onze felgele hesjes zijn regelrechte lichtgewichtjes die je eenvoudig aantrekt over je hardloopkleding. Ook prima te gebruiken bij andere sportieve buitenactiviteiten zoals mountainbiken of paardrijden.

Fluorescerend X-vormig hardloopvest met en zonder ledverlichting

Het lichtgewicht vestje van Tunturi zit prettig door de X-vorm. In feite gaat het hier om een gordel. Gesp de X-vormige gordel zo strak als goed voelt en geef je armen alle bewegingsvrijheid tijdens het rennen. Je valt flink op in het donker door de reflecterende banen. Bovendien heb je aan de voorkant vier witte lampjes en aan de achterkant vier rode lampjes. Wil je langzaam knipperlicht, snel knipperlicht of gelijkmatige verlichting? Druk kort op de knop van de Tunturi X-shape Led Belt en selecteer je gewenste ledverlichting. Ben je halverwege je hardlooprondje en begint het te regenen? Deze gordel is veilig én waterdicht. We hebben ook een X-vormig vestje van Tunturi zonder ledlampjes. Dit model met reflecterende banen (en klittenbandsluiting) voldoet aan alle eisen om jou letterlijk te laten shinen tijdens je sportieve uurtjes.

Mouwloos veiligheidshesje met rits of elastische bandjes

Misschien laat je het X-vormige model liever over aan andere hardlopers en kies je zelf een reflecterend en recht vestje. In onze webshop tonen we diverse modellen van onder andere Craft en Rucanor. Check de mogelijkheden en neem bijvoorbeeld een hesje met rits of elastische banden.

Loop hard weg met onze sportieve kortingen

Zet je zichtbaarheid hoog op je prioriteitenlijst en ga hardlopen met een hesje uit onze shop. Maak uitsluitend veilige kilometers in het donker en overweeg sportarmbanden en schoenclips met ledlampjes. Let op onze charmante prijskaartjes en bestel je veiligheidshesje met verlichting online.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help