Veiligheidsartikelen

8 Resultaten
Nieuwste collectie

8 Resultaten

Veiligheidsartikelen: van veiligheidshesje met rits tot hardloop licht

Wat is er fijner dan je wandel- of hardloopschoenen aan te doen, je huis uit te stappen en de buitenlucht in te gaan? Hardloop verlichting is belangrijk. De overige weggebruikers moeten je goed kunnen zien, ook als het schemert of regent. Voorkom ongelukken en draag een fluorescerend vest. Verhoog je zichtbaarheid en kies een hesje met geïntegreerde ledlampjes.

Veiligheidshesje: reflecterende banden en opvallend knipperlicht

Onze felgele en mouwloze hesjes zijn verkrijgbaar met en zonder rits. Check bijvoorbeeld het lichtgewicht model van Rucanor met reflecterende strepen. Je trekt dit vest eenvoudig aan met behulp van elastische bandjes aan de zijkant. Craft heeft een fluorescerend (en makkelijk te wassen) vest met ritssluiting. Zoek je optimale bewegingsvrijheid? Kijk dan eens naar de X-vormige hardloophesjes van Tunturi. Een X-vormig hesje sluit nauw aan op je lichaam door de verstelbare klittenbandsluiting. Tunturi verkoopt ook een X-vormige gordel. De Tunturi X-shape Led Belt is waterbestendig en makkelijk te sluiten. Deze felgele gordel geeft je vier ledlampjes aan de voorkant en vier ledlampjes aan de achterkant. Je regelt de ledverlichting met één knopje. Kies zelf de stand die jou het beste ligt: aanhoudend branden, langzaam knipperen of snel knipperen.

Verlichting bij het hardlopen: sportarmbanden en schoenclips

Zonder verlichting ben je als hardloper enorm kwetsbaar. Naast de genoemde veiligheidsvestjes bestaan er andere mogelijkheden om op te vallen in het (schemer)donker. Hoe lijkt je een veiligheidsarmband met ledverlichting? Of bevestig eens een schoenclip met knipperlicht om de hiel van je sportschoen en verhoog zo je zichtbaarheid tijdens het rennen.

Geef prioriteit aan je veiligheid en profiteer van onze kortingen

We nodigen sporters uit om ook onze overige veiligheidsartikelen te bekijken: scheenbeschermers en gebitsbeschermers. Of je nu geïnteresseerd bent in een veiligheidshesje met verlichting, een oplichtende sportarmband of een schoenclip met knipperlicht, zorg dat je overal zichtbaar bent. Wij hebben geregeld aantrekkelijke kortingen en helpen je graag verder.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help