Yoga DVD's

Wil jij graag eens yoga proberen om je te helpen ontspannen? Een yoga-dvd kan je hier goed mee op weg helpen! Maar ook als jij al vergevorderd bent op het gebied van yoga kun je bij ons terecht voor y ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Yoga-dvd’s

Heb jij vaak last van stress en wil je graag af en toe een momentje hebben om te ontspannen? Dan is yoga een goed idee! Wij hebben verschillende yoga-dvd’s in ons assortiment voor zowel beginners als gevorderden. Laat je meeslepen in de ontspannen wereld van yoga en bestel snel een yoga-dvd die geschikt is voor jou.

Verschillende doeleinden

Wil jij beginnen of ben jij net begonnen aan yoga? Dan kan een yoga-dvd je helpen bij het doen van oefeningen. Yoga kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Wil jij graag een paar kilo’s kwijtraken, maar ben je niet zo van de sportschool? Dan is yoga een goed alternatief. Maar yoga is ook geschikt als ontspanningsmiddel. Duurt het lang voordat jij ‘s avonds in slaap valt, omdat jouw hoofd nog te vol is? Kies dan een yoga-dvd met ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan. Zo kun jij met een gerust hoofd slapen. Zit jij niet lekker in je vel en wil je graag lichamelijk fitter worden? Dan is yoga ook zeer geschikt. Wat voor doel je ook hebt, yoga is geschikt voor zowel je lichaam als je geest.

Voor beginners en gevorderden

Onze yoga-dvd’s zijn er voor beginners en voor gevorderden. Als je een beginner bent, is het handig om te beginnen met de zogenaamde hatha yoga. Dit is de algemene basis van yoga en bevat allerlei soorten yoga-onderdelen. Lichaam, geest en energie worden hier samengebracht. Verder zijn er verschillende bekende yoga vormen voor zowel beginners als gevorderden. Kundalini yoga is de geestelijke en spirituele kant van yoga, terwijl power yoga je helpt om lichamelijk fitter te worden en af te vallen. Kies een yoga-dvd die bij jouw favoriete vorm yoga past. Maak je oefensessies compleet met ons aanbod aan yoga kleding en yoga-accessoires, zodat jij binnenkort weer fijn in je eigen lichaam zit.