Wintersport

Wintersportcamera's & -accessoires

De mooiste avonturen beleef je vaak tijdens je wintersport. Wat nou als je deze avonturen eens vast kon leggen? Het kan met een wintersportcamera! Naast wintersportcamera’s hebben we ook accessoires v ...

40 resultatensorteren op
aanbevolen

Wintersportcamera’s & -accessoires

Ga je weer lekker op wintersport dit jaar? Leg al je vakantie ervaringen vast met een wintersportcamera zodat je altijd weer terug kan denken aan de sneeuw! Of je nu een fanatieke snowboarder of een après skiër bent, wij hebben alles in huis om het op film te krijgen.

Action cams

Deze camcorders worden vaak gebruikt in de sport wereld. De camera’s zijn compact en daarom gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een statief of een helm. De meeste action camera’s beschikken over een Fish Eye lens waardoor de actie nog dichterbij lijkt te komen.

Camcorders

Is de video resolutie van je smartphone niet hoog genoeg? Wij raden aan om dan naar een camcorder te kijken die wel aan deze wens voldoet. Neem full HD beelden op en kijk ze terug wanneer je wil. Ideaal voor een familievakantie die je nooit meer wil vergeten.

Dash Cams

Deze camera’s kunnen in een auto worden bevestigd. Dit is handig om autoreizen op film te zetten of om als bewijsmateriaal te functioneren in het geval dat er een ongeluk plaatsvind. Je weet maar nooit wat er onderweg allemaal kan gebeuren.

Statieven

Bevestig je camera op een statief voor meer stabiliteit tijdens het filmen. Er zijn veel mogelijkheden om je camera te bevestigen. Zo kun je hem op je helm bevestigen tijdens snowboarden of skiën, met een harness op je borst voor extra stabiliteit of op een statief voor prachtige sfeerbeelden.

Accu & SD

Ben je veel op reis en niet altijd in staat om je camcorder accu op te laden? Wij raden reserve accu’s aan. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder batterij kit. Hetzelfde geld voor SD kaarten, je kunt er nooit teveel bij je hebben. Het zou toch zonde zijn om beelden weg te moeten doen door ruimte gebrek.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je wintersport accessoire voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze gratis retourneren.