Wintersport

Schaatsen

De echte schaatsliefhebber schaatst het hele jaar door, op de ijshockeyclub of rondjes op de baan. Maar als we een keertje op natuurijs kunnen is het pas echt feest. Vind hier de schaatsen die bij jou ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Schaatsen

Schaatsen is in Nederland een tweede natuur voor veel mensen, net als fietsen. Een groot deel van onze bevolking kijkt dan ook reikhalzend uit naar de vorstperiode, waarin de sloten en meren gaan bevriezen. Dan is het namelijk tijd om de ijzers weer onder te binden! Al zo’n 5.000 jaar geleden was de prehistorische mens aan het schaatsen om bevroren ijsvlaktes op een gemakkelijke manier over te steken. Inmiddels hebben we wel wat beter materiaal voorhanden dan de mensen toen. Kijk maar eens naar de verschillende soorten schaatsen die we bij wehkamp hebben. In ons assortiment vind je exemplaren voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar kunstschaatsen, ijshockeyschaatsen of noren, wij hebben ze voor je. Maak je keuze uit onze tientallen verschillende schaatsen en profiteer van onze prima prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service!

Welk type schaatsen je ook zoekt

Ben je van plan om vooral korte rondjes te schaatsen op een meertje of ijsbaan in de buurt? Dan zijn ijshockeyschaatsen hiervoor heel geschikt. Natuurlijk kun je hier ook mee sporten op het ijs, maar dan heb je wel een puck en sticks nodig. Gaat het je vooral om mooi schaatsen, dan zijn kunstschaatsen ideaal voor je. Ook die hebben we voor je, in verschillende designs en maten. Mensen die vooral langere afstanden willen gaan schaatsen, kijken naar de exemplaren die Viking aanbiedt. Hiermee kun je jarenlang de mooiste tochten maken. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben we diverse soorten schaatsen in ons assortiment. Bekijk ze op je gemak. Veel plezier gewenst op het ijs!