Wellness

Warmtetherapie

Warmte is goed voor je. Mits goed gedoseerd heeft het een verzachtende werking op pijn in spieren en gewrichten en helpt het je ontspannen. Verwarm je lichaam gericht met infraroodlampen, warmtekussen ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Warmtetherapie

Warmtetherapie beïnvloedt je gezondheid op een positieve manier. Warmte zorgt ervoor dat spierpijn en pijnlijke gewrichten verlicht worden. Daarnaast helpt het je te ontspannen. Wij hebben warmtetherapieën zoals infraroodlampen en warmtekussens van merken zoals Treets en Medisana. Bestel snel en jij bent binnenkort van je pijnlijke spieren en gewrichten af.

Hoe werkt warmtetherapie?

Warmetherapie is therapie door middel van warmte. De warmte zorgt ervoor dat de pijn in spieren of gewrichten verminderd wordt. Dit komt omdat de bloedvaten wijder worden en de bloedsomloop zo gestimuleerd wordt. Hierdoor kan de pijn gericht worden aangepakt. Chronische pijn kan hierdoor ook in een vroeg stadium worden aangepakt.

Welke klachten kunnen verholpen worden?

Verschillende klachten aan het lichaam of de spieren kunnen behandeld worden met warmtetherapie, zelfs klachten die niet meteen voor de hand liggen. Zo kan bijvoorbeeld acné worden behandeld door middel van warmte. Maar ook astma, aandoeningen aan het zenuwstelsel en reuma zijn bekende klachten die met warmtetherapie verlicht kunnen worden.

Ons aanbod aan warmtetherapie

Wij hebben verschillende warmtetherapieën in ons assortiment. Zo hebben we infrarood lampen. Deze kun je op de juiste warmte instellen, zodat gespannen of pijnlijke lichaamsdelen op een doelgerichte manier aangepakt kunnen worden. Maar we hebben ook warmtekussens. Deze kussens kun je tot de juiste temperatuur verwarmen, wat voor pijn- en stressverlichting zorgt. Ben jij geïnteresseerd in deze vormen van warmtetherapie? Bestel dan snel en bestrijdt gericht je klachten.