Sport & vrije tijd

Wellness

Met het hoge tempo in het dagelijks leven tegenwoordig is het goed om zo nu en dan even een stapje terug te doen. Om met aangename geuren een relaxte sfeer te creëren waarin je tot jezelf kunt komen. ...

198 resultatensorteren op
aanbevolen

Wellness

Wellness is een combinatie van 'Well being`en 'Fitness'. Het woord wordt gebruikt als samenvatting voor alles wat met ontspanning, genieten, rust en herstellen te maken heeft. Op zoek naar wellness in je leven? Wij hebben een groot assortiment aan wellness artikelen die jou helpen om je leven gemakkelijker te maken en te genieten van een rustmoment.

Ons wellness assortiment en producten bestaan uit energy lights, wake up lights, elektrische dekens, warmte therapie, massage apparaten, zonnedouches, aromatherapie en massage olie van merken als Philips, Rituals, Medisana, Inventum en Dreamland.

Energy- en wake up light

Voel je je futloos of heb je vaak moeite met opstaan? Een energy light gebruikt de natuurlijke kracht van licht om je stemming en energieniveau te optimaliseren. Ook een wake up light gebruikt deze techniek, door jouw kamer langzaam te verlichten wanneer je op moet staan en vervangt hiermee de traditionele wekker. Op het moment dat je opstaat, is je kamer verlicht en wordt je op een natuurlijke manier wakker. Ook de zonsondergang kan je hiermee simuleren, zodat je lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. In ons assortiment vind je onder andere wake up lights van Philips en Medisana.

Elektrische deken

Wanneer je moeite hebt met het warm worden of blijven in bed, kunnen elektrische dekens uitkomst bieden. Ook Hittepit pittenzakken kunnen uitkomst bieden, ter vervanging van de originele kruik. Elektrische dekens worden aangeboden in verschillende maten en prijzen, van merken als Medisana en Dreamland.

Massage apparaten

Wellness is sterk verbonden met rust en een relax moment. Om een optimaal relax moment te creëren, kunnen massageapparaten uitkomst bieden. Binnen het assortiment verkopen wij verschillende type massage apparaten zoals klopmassage apparaten, massage badmatten, nekmassage kussens, en massagekussens voor in de autostoel. Ook infrarood apparaten maken deel uit van het assortiment, bevorderlijk voor de ontspanning van je spieren.