Sport & vrije tijd

Wearables

Benieuwd wat je hartslag is tijdens het sporten? Bijhouden wat voor activiteiten je allemaal op een dag doet? Wearables zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. De wearables zijn superha ...

182 resultatensorteren op
aanbevolen

Wearables

De steeds verder doorgevoerde techniek waarbij de onderdelen steeds kleiner worden en de toenemende geprogrammeerde intelligentie zorgen voor een steeds populairder wordende nieuwe groep producten, de Wearable. Deze draagbare artikelen vind je in de vorm van horloges, de z.g. smartwatch of sporthorloges. Ook zijn er activiteitentrackers die je als een armband draagt. Wil je ook zo’n handige Wearable? Wij hebben verschillende soorten voor je om uit te kiezen. Uiteraard met een goede prijs/kwaliteitverhouding en onze uitstekende service. Daarvoor ga je naar wehkamp.nl!

Waar op te letten?

Er zijn Wearables in soorten en maten. Zo zijn er smartwatches die op Google's Android Wear draaien of op Apple's Watch iOS. De keuze hangt in dit geval deels af van welke smartphone je gebruik maakt. De compatibiliteit van de verschillende besturingssystemen wordt steeds beter maar volledige functionaliteit is vaak nog alleen gegarandeerd met dezelfde besturingssystemen van de Wearable als de smartphone. Smartwatches zijn vaak heel allround met berichten functies, bellen, gezondheidsinfo, app-besturing enz. Fitness- of activiteitentrackers geven je vaak de mogelijkheid om al je sportieve prestaties te meten en doelstellingen in te geven. Welk exemplaar voor jou ideaal is, bepaal je zelf aan de hand van je wensen, eisen en budget. Veel plezier ermee!