wandelen & outdoor

Outdooraccessoires

Als je gaat wandelen of hardlopen, kan het best voorkomen dat je ver van de bewoonde wereld bent. Neem outdooraccessoires met je mee en jij bent overal op voorbereid. Zo hebben we sporthorloges voor j ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Outdooraccessoires

Om de zoveel tijd roept de natuur jou om uitdagingen aan te gaan. Tijdens een korte of lange vakantie of een activiteit buiten, ontdek je wat de wereld jou te bieden heeft. Als je ervan geniet om actief te zijn in de buitenlucht, dan zit je bij wehkamp helemaal goed. Met onze outdooraccessoires maak je van elke outdooractiviteit een echt avontuur. Alles dat nodig is voor een geslaagd outdoor activiteit is verkrijgbaar op de site. Met onze outdooraccessoires wordt een avontuurlijk uitstapje altijd een groot succes.

Assortiment outdooraccessoires bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je van een veelzijdig aanbod outdooraccessoires. Met een cap bescherm jij je hoofdhuid tegen fel zonlicht. De drinkflessen zijn onmisbaar voor voldoende vocht tijdens een buitenactiviteit. Verder zijn er verbandtrommels voor het verlenen van eerste hulp en zaklampen die je de weg wijzen naar het toilet op een camping. Bij het spotten van wilde dieren of vogels kan je met een verrekijker prima uit de voeten.

Comfortabele outdoorkleding

Behalve voor accessoires kan je bij ons terecht voor nog meer outdoor gerelateerde artikelen. Kies bijvoorbeeld uit wandelkleding voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Die beschermt je tegen regen, wind en kou. Bovendien zorgt de polyester kleding ervoor dat lichaamsvocht effectief wordt afgevoerd.

Sportkleding en hardloopaccessoires

Bij sporten in de buitenlucht komt zowel ons aanbod sportkleding als ons aanbod sportaccessoires goed van pas. Met hartslagmeters voor hardlopers, bijvoorbeeld, hou jij je hartritme altijd goed in de gaten.

Koop outdooraccessoires voor al jouw outdooractiviteiten online bij wehkamp. Met behulp van onze handige navigatiemogelijkheden vind je snel de artikelen die bij jouw wensen passen. Wat je vandaag nog voor 23:59 uur bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.