wandelen & outdoor

Fjällräven

Mensen moeten de stad vaker verlaten en meer genieten van alles wat de natuur te bieden heeft, hier willen wij aan bijdragen door mensen te voorzien van de juiste kleding en attributen. Samengevat is ...

113 resultatensorteren op
aanbevolen

Fjällräven

Het merk Fjällräven is opgericht in de jaren ’50 van de vorige eeuw. Tijdens een wandeling in de bergen bedacht de toen 14-jarige Åke Nordin een frame waardoor het dragen van een rugzak comfortabeler zou zijn. We zijn inmiddels meer dan 60 jaar verder en in de tussentijd is het idee van Nordin op de markt gebracht en een absoluut succes geworden. Sterker nog; naast de rugzakken is de collectie tegenwoordig enorm uitgebreid en geniet het merk internationale bekendheid en waardering.

Topkwaliteit

Deze waardering krijgt Fjällräven onder andere door het gebruik van de beste merken en de meest geavanceerde technologieën. Bekend is bijvoorbeeld de G-1000. Deze technologie zorgt er – dankzij de Greenland Wax – voor dat producten waterafstotend, winddicht en enorm duurzaam zijn. Deze materialen worden verder door ontwikkeld en toegepast bij verschillende productgroepen. Zo gebruikt Fjällräven tegenwoordig ook de G-1000 Silent technologie. Producten worden hierdoor comfortabel en geruisloos door de geborstelde afwerking.

Breed assortiment

Wehkamp heeft een brede collectie van Fjällräven in het assortiment en daar zijn we trots op. Zo kunnen wij de wandelaar en natuurliefhebbers de beste producten aanbieden, afgestemd op hun wensen. Zo vind je bij wehkamp outdoorbroeken, -sokken en –jassen maar ook rugzakken, mutsen, fleecejacks en riemen.

Genieten

Als sportieve hiker, wandelaar of natuurliefhebber kies jij natuurlijk voor de beste materialen. Het is daarom ook logisch dat je kiest voor Fjällräven. Schaf je deze producten aan bij wehkamp dan kies je naast de beste materialen voor de beste en snelste service. Bestel je voor 23:59 uur je producten dan worden deze producten de volgende dag in het door jou opgegeven tijdsslot thuis gezorgd. Ideaal toch?!