voetbal

Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbal is een totaal andere tak van sport dan veldvoetbal. En dat merk je ook in de schoenen. Zaalvoetbalschoenen hebben geen noppen, maar een stevige, verende zool die de klappen opvangt bij het ...

84 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zaalvoetbalschoenen

Ben je liefhebber van zaalvoetbal of zie je indoor voetbal als mooie aanvulling op je voetbaltraining tijdens de winterstop? Dan weet je dat goede zaalvoetbalschoenen onmisbaar zijn voor de trainingen en wedstrijden. Een goede wedstrijd 'futsal' speel je natuurlijk met een paar goed zittende, stevige en mooie zaalvoetbalschoenen.

Stevige en flexibele zaalvoetbalschoenen

Belangrijk bij het kiezen van de juiste zaalvoetbalschoenen is de pasvorm, want als je actief aan de slag gaat wil je natuurlijk geen last krijgen van je voeten. Een stevige, verende zool vangt de klappen op tijdens het heen en weer rennen. Een antislip-buitenzool voorkomt (grotendeels) dat je nare, risicovolle uitglijders maakt. Daarnaast zijn zaalvoetbalschoenen voorzien van extra stevige voorkant en mooi gevormde, gladde neus zodat je gericht kunt schieten. De onderzool heeft een flexibele voorvoet zodat je je tegenstander al 'dansend' het nakijken geeft. Zaalvoetbalschoenen zijn bijna allemaal uitgevoerd met ongekleurde rubberen zolen die geen strepen achterlaten op de zaalvloer; de zogenaamde non-marking zolen.

Zaalvoetbalschoenen: voor aanvallers en verdedigers

Voetbalmerken besteden veel aandacht aan de demping en antislip-werking van zaalvoetbalschoenen. Daarnaast is de look minstens zo belangrijk. De creativiteit van de sportmerken is hierin eindeloos. Naast de klassieke zwarte zaalvoetbalschoenen vind je ook schoenen in blauw, geel en rood en combinaties van verschillende kleuren. Er zijn ook schoenen met doorgestikte bovenkant; niet alleen mooi, maar ook bedoeld voor extra comfort en extra balcontrole. Bij wehkamp.nl vind je het hele jaar door een uitgebreide collectie zaalvoetbalschoenen, voor aanvallers en verdedigers, voor semi-profs en amateurs. Bekijk de schoenen van merken zoals Nike, Puma en Umbro en trap af met een nieuw paar zaalvoetbalschoenen.