voetbal

Voetbalschoenen

Of je nu in de zaal of op het veld voetbalt, op kunstgras of natuurgras: wij hebben de juiste voetbalschoenen voor je! Met ons ruime aanbod voetbalschoenen in veel kleuren en van merken als adidas Per ...

281 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Voetbalschoenen

Je voetbalschoenen zijn een verlengstuk van jezelf. Alle ideeën die je in je hoofd hebt en alle uren training die je in de benen hebt, komen via je voetbalschoenen tot uiting op het veld. Uiteraard wil je daarvoor goed materiaal hebben. Schoenen die perfect passen bij jouw voeten en bij je stijl. Vroeger waren voetbalschoenen misschien alleen verkrijgbaar in zwart met witte designs, maar tegenwoordig heb je allerlei kleuren om uit te kiezen. Bij wehkamp.nl kun je heel gemakkelijk de kleuren tevoorschijn toveren die bij jou passen door een vinkje te zetten. Dat alle producten van hoogwaardige materialen worden gemaakt, spreekt voor zich. Je kunt dus altijd vertrouwen op de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. Topmerken als adidas Performance, Nike en Puma hebben we voor je opgenomen in ons assortiment. Kies op je gemak en bestel heel eenvoudig jouw nieuwe voetbalschoenen!

Zoek je voetbalschoenen voor op gras, kunstgras of in de zaal?

Elke ondergrond is anders. Het is dan ook logisch dat je op gras andere voetbalschoenen gebruikt dan in de zaal of op kunstgras. Voor zaalvoetbal heb je schoenen zonder noppen nodig. De rubberen buitenzool beschermt je voeten tegen de harde ondergrond en zorgt dat je geen strepen maakt op de vloer. Voor gras heb je voetbalschoenen nodig met korte noppen, zo’n 12 tot 18 stuks. Daarmee heb je optimale grip en kun je goed afzetten. Op kunstgras voetbal je op schoenen met kleine noppen,meer dan 40 per schoen. Met dit type voetbalschoenen kun je trouwens ook prima uit de voeten op een hard en droog grasveld. Vink eenvoudig aan welke schoenen je zoekt en je komt er automatisch uit!