Sport & vrije tijd

Sneakers

Deze mogen echt niet meer ontbreken in jouw kast: de sneakers. Witte, zwarte of juist een paar met een gave print, je hebt er nooit genoeg. En heb jij even geluk dat de sneaker tegenwoordig overal mee ...

3909 resultatensorteren op
aanbevolen

Casual sport & sneakers

Als je een actieve lifestyle hebt dan zijn casual sportkleding en sneakers onmisbaar. Sportmerken en casual modemerken besteden veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van mooie casual kleding voor mannen en vrouwen, waarmee je een relaxte en toch goed geklede look kunt creëren voor werk - in ieder geval op casual Friday - school en elk ander moment van de dag. Met sportieve sweaters, loungepants, sweatvesten, mooie leggings en sneakers - van hoog tot laag - ben je klaar voor een energieke dag!

Casual sport & sneakers in heel veel kleuren

Zin in een nieuwe look van casual sport en sneakers? Als je van opvallende kleuren en prints houdt dan is er genoeg te kiezen. Naast de nog altijd populaire klassieke sportkleuren zoals grijs, wit, rood en marineblauw kun je kiezen uit sportieve urban outfits in opvallend gekleurde, flitsende hightech materialen; de nieuwste crossover kledingstukken en sneakers slaan een brug tussen sportschool en citywear en combineren het comfort en de functionaliteit van sportkleding met de stijl van moderne fashion. Met deze sweaters, T-shirts, hoodies en sweatpants kun je in alle rust je laatste werk- of sportprestaties evalueren.

Casual sport & sneakers voor modeliefhebbers

Sportmerken en modemerken maken steeds meer crossover-stijlen voor mannen en vrouwen: sportieve kleding die geschikt is voor actieve en minder actieve momenten. Draag je nieuwe casual outfit en sneakers zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld met jeans en chino's. Laat je inspireren door de stijlen van casual sport en sneakers en bekijk de collecties van merken zoals Nike, adidas, Mango Sport en Reebok.