Regenkleding

Regenbroeken

Een goede regenbroek is altijd handig! Zeker met de Hollandse regenbuien komt een regenbroek vaak van pas. Hier shop je leukste en nieuwste regenbroeken van o.a. Regatta en vandaag voor 23:59 uur best ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Regenbroek

Hollandse regenbuien zijn best lekker op zijn tijd, maar ze komen nooit op het juiste moment. Ben je net klaar om op pad te gaan, barst die regenbui los. Wil je jezelf goed beschermen tegen regenbuien, dan zorg je voor een goede set regenkleding van regenbroek, regenjas en regenlaarzen. Losse regenbroeken zijn handig mee te nemen als aanvulling op je waterdichte jas. Je rolt ze gemakkelijk op en stopt ze in een zijvakje van je rugzak of schoudertas zodat jij lachend die regenbui tegemoet ziet.

Regenbroek: droog je doel bereiken

Een regenbroek is de ideale manier om lekker droog en warm aan te komen op de plaats van bestemming. Praktisch, makkelijk aan te trekken en hartstikke waterdicht door materialen zoals nylon en polyester. Met een regenbroek blijf je zelfs in de zwaarste stortbui droog. Breekt de zon onverwachts door? Door de handige elastische tailleband heb je de broek ook weer snel uitgetrokken. De lichte materialen zorgen ervoor dat de regenbroek na gebruik ook weer snel droog is.

Regenbroeken van bekende merken

Zegt het weerbericht 'kans op regen' en moet je de deur uit? Dat is geen probleem met een goede regenbroek. Neem de broek mee als je van huis gaat en als het dan ook echt gaat regenen, dan trek je hem snel aan over je kleding. Sommige regenbroeken zijn voorzien van ritsen en klittenband zodat je de broek extra makkelijk over je schoenen kunt aantrekken en ook goed passend kunt maken om je enkels. Met de ijzersterke regenbroeken van merken zoals HappyRainyDays en Regatta kun je je van top tot teen beschermen tegen elke regenbui.