Nieuwe sportmode

Nieuwe collectie schoenen

Van de nieuwste sportschoenen tot de nieuwste sportieve schoenen: je vindt het in ons aanbod new fashion schoenen. Met keuze uit merken als adidas Originals, Nike en Puma weten wij zeker dat jij slaag ...

2071 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nieuwe collectie schoenen

Ben je een fanatiek sporter? Vind je beweging belangrijk? Of vindt je het heerlijk om af en toe te sporten? Gelijk heb je! Sporten is namelijk gezond en werkt ontspannend. Om goed te kunnen sporten heb je natuurlijk ook goede sportschoenen nodig en dan zit je bij ons helemaal goed! In onze new fashion schoenen shop vindt je de nieuwste sportschoenen voor zowel dames, heren als kinderen. Wehkamp is van vele markten thuis en dus vind je naast alleen sportschoenen ook sportieve schoenen zoals sneakers!

Het liefst wil je goed voor de dag komen en dus loop je graag in de laatste mode; ook wanneer je aan het sporten bent! Wehkamp snapt dat als geen ander en zorgt ervoor dat de shop dagelijks wordt aangevuld met de allernieuwste sportschoenen en sneakers, volgens de allerlaatste schoenenmode.

Schoenen voor echte sportievelingen

Ben je dol op dansen of ben je een ballerina? Of doe je aan een teamsport zoals hockey of voetbal? Loop je graag hard? Of kijk je het hele jaar uit naar je wintersport? Geen probleem, in deze shop vind je een ontzettend ruim aanbod aan (sport)schoenen van bekende merken als adidas, Puma en Nike. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor merken als Converse, New Balance en Reebok. Of denk eens aan Vans, Sorel of Scapino, dan slaag je sowieso! Daarnaast hebben we voor de dansers onder ons schoenen van het merk Papillon. Ben jij een tennisser? Kijk dan eens bij merken als K-Swiss of Asics. Natuurlijk kan je ook gewoon bij ons terecht als je op zoek bent naar hockeyschoenen, voetbalschoenen of trainingsschoenen. Of ga simpelweg voor de allernieuwste sneakers!

In deze shop vind je ontzettend veel varianten in allerlei soorten, maten en kleuren. Ga voor klassiek zwart, Amsterdams blauw of modern wit. Kan het jou niet gek genoeg? Ga dan voor schoenen in de kleur roze, paars of rood. Je kan ook helemaal de blits maken door voor de kleur goud of zilver te gaan, dan val je zeker op!