New Balance

New Balance totale collectie

New Balance is een merk van liefhebbers, van hardlopers en andere sporters. We maken al sinds 1906 schoenen, en we doen niets liever. Dat heeft kennis opgeleverd en ervaring. Een goede schoen presteer ...

218 resultatensorteren op
aanbevolen

New Balance

New Balance, een gepassioneerd merk dat met een enorme drive het perfecte product voor iedere atleet aflevert! New Balance is een van de oudste sportmerken ter wereld. Sinds 1906 maakt New Balance al (sport)artikelen. Het merk is afkomstig uit Boston USA, een stad die hardlopen ademt door een van de meest bekende marathons ter wereld. New Balance en haar zustermerk Warrior zijn actief in de sporten: hardlopen, wandel, tennis, voetbal, ijshockey, honkbal en nog een aantal kleinere sporten. Het draait bij New Balance om het produceren van topproducten voor atleten, vandaar dat New Balance veel in wetenschappelijk onderzoek en product testing investeert. De laatste resultaten van deze inspanningen zijn de Fresh Foam tussenzolen voor runningschoenen. Ook de naadloze bovenwerken van alle hardloopschoenen, Fantom Fit genaamd, zijn een hoogwaardige innovatie gericht op comfort. Naast ‘performance’producten produceert New Balance ook een fraaie lijn ‘sneakers’ welke 100% replica’s zijn van de New Balance hardloopschoenen uit het verleden. Ook hier weet New Balance haar streven naar het perfecte product goed te vertalen.

Altijd in balans met New Balance

De naam New Balance komt voort uit de eerste schoen die het merk ontwikkelde. Daar was extra aandacht besteed aan het comfort en de balans voor de drager. Vanaf dat moment werden dat de belangrijkste waarden van het merk. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van (sport)schoeisel. Dat kleur steeds belangrijker werd, is te zien in de bontgekleurde artikelen die wij hebben geselecteerd voor je. Maak het zo kleurrijk als je zelf wilt!