Halterbanken

Thuis gewichten liften was nog nooit zo makkelijk dankzij onze halterbanken! Het grote aanbod in halterbanken zorgt ervoor dat wij simpele halterbanken hebben, maar ook halterbanken met veel trainingsmogelijkheden. Kom dus snel het aanbod bekijken en shop de halterbank die biedt waar jij naar op zoek bent!

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Halterbanken

Je bent op zoek naar een apparaat wat bij kan dragen aan het vergroten van je spiermassa. Misschien had je al aan een halterbank gedacht, misschien ook niet. Een halterbank kan een bijdrage leveren aan het vergroten van je spiermassa en dan met name aan je bovenlichaam. De halterbank wordt decennia lang al gebruikt om je borst te trainen. Wij hebben een groot aanbod zodat jij een geschikte halterbank kan vinden, ongeacht hoe gevorderd jij bent met het trainen van je spieren. Neem een kijkje tussen de merken van onder andere Adidas, Hammer of Kettler.

Oefeningen voor de halterbank

Een groot gedeelte van de halterbanken worden geleverd met extra gewichten en zijn in verschillende hoogtes in te stellen. De ‘bench press’ is misschien wel de meest gebruikte en populaire oefening op de halterbank. Het enige wat je voor deze oefening hoeft te doen, is op je rug op de halterbank liggen en de halter (met gewichten eraan) op en neer tillen. Door middel van deze oefening train je je borstspieren. Naast de bench press is de ‘dumbbell fly’ ook een geschikte oefening voor het trainen van je borstspieren. Hiervoor heb je de halterbank nodig en losse dumbbells. Voor deze oefening ga je op rug op de halterbank liggen, met in beide handen een dumbbell die naast je lichaam rusten. Breng vervolgens je armen naar boven tot ze recht boven je lichaam staan en laat ze weer langs je zakken tot op de hoogte van je lichaam. Het wordt aangeraden om beide oefeningen in sets van drie te doen, want herhaling is een belangrijk woord bij het opbouwen van spiermassa!

Kan je niet wachten om te beginnen met trainen? Voor de meeste halterbanken geldt: indien jij voor 23:59 uur besteld, heb je een nieuwe halterbank morgen al in huis. Sommige halterbanken hebben een levertijd van 2-3 dagen, afhankelijk van de leverancier.