Koffers & reisbagage

Backpacks

Geen zin in het sjouwen met een zware koffer als je van plek naar plek reist? Kies dan voor een backpack waarbij je gemakkelijk al je bagage met je meedraagt. Wij hebben backpacks van bekende merken z ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Backpacks

Als je op vakantie gaat doorreizen en op meerdere plekken verblijft, is het onhandig om steeds met een koffer te gaan sjouwen. Met een backpack draag je al jouw bagage gemakkelijk met je mee. Of het nu jouw eerste backpackreis is of dat je al een ervaren backpacker bent, een goede backpack maakt het reizen veel gemakkelijker. Kies jouw backpack op basis van factoren zoals het aantal liter, vakken, voorrits, kleur en natuurlijk het merk. Onze collectie heeft backpacks van merken zoals Nomad, Osprey en Lowe Alpine.

Een backpack kopen

Een backpack kopen is een belangrijke beslissing! Je moet hier namelijk de hele vakantie mee rond sjouwen. Kies jij voor een kleine backpack van 55 liter of juist een grote backpack van 70 liter? Bij een grote backpack kan je natuurlijk meer meenemen maar je moet het natuurlijk ook elke keer op je rug dragen. Daarbij is het van belang wat voor een soort openingen de backpack heeft. Sommige backpacks hebben een rits aan de voorkant waardoor je gemakkelijk bij jouw spullen kan.

Ook zijn er backpacks met een geïntegreerde regenhoes. Dit is niet alleen handig voor als het gaat regenen maar hierdoor kan je jouw backpack ook afsluiten met een slotje. Handig voor als je jouw backpack ergens achterlaat of als je gaat vliegen. Daarnaast zijn de backpacks te verstellen zodat ze perfect aansluiten. Zo zorg je ervoor dat je geen rugpijn krijgt van jouw backpack en dat deze altijd steunt op je heupen. Op deze manier kan je gemakkelijk een stuk lopen met de backpack en kan je deze backpack voor langere tijd gebruiken.

Klaar voor jouw reis

Of je nu een lange of een korte reis gaat maken, een backpack is altijd handig om te hebben. Kijk ook eens bij onze reisaccessoires zodat je zeker weet je dat je goed voorbereid op reis gaat. Vandaag online besteld bij wehkamp is morgen al in huis. Zo heb jij genoeg tijd om al jouw spullen te pakken voordat je op reis gaat. Helemaal klaar om te gaan backpacken.