Sport & vrije tijd

Koffers & reisbagage

Ik ga op reis en ik neem mee... Allereerst is het van belang om een koffer te hebben waar je alle spullen in mee kan nemen. Van koffers tot rugzakken, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Zo wee ...

166 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Koffers & reisbagage

Wanneer je op reis gaat is er 1 ding wat je absoluut nodig hebt: reisbagage! Wat voor soort reisbagage je nodig hebt ligt er natuurlijk aan waar je heen gaat en wat je daar gaat doen. Wanneer je besluit om er een avontuurlijk vakantie van te maken en lekker te gaan backpacken dan is een koffer minder relevant, maar een goede backpack wel! Ga je naar een zonovergoten vakantieland, dan is een koffer perfect voor jou.

Van koffer naar rugzak

We hebben een grote collectie koffers & reisbagage van merken als Eastpak, Samsonite, The North Face en Princess. Voor elke situatie is er een geschikte tas of koffer waar jij je spullen handig in mee kan nemen. Voor de meeste vakanties zijn onze koffers en handbagage geschikt. Ga je een weekendje weg of ga je backpacken? Op onze pagina reistassen vind je weekendtassen, backpacks en dagrugzakken. Een rugzak is ideaal voor een dagje weg, naar school of het werk. Of zoek je een handige sporttas om mee te nemen naar de voetbal of naar de yogales?

Reisaccessoires

Je vindt bij ons niet alleen koffers & reisbagage, maar ook handige reisaccessoires die zeker van pas kunnen komen tijdens je reis! Als je weer terug gaat naar huis neem je meestal ook leuke souvenirs mee, dit maakt de koffer natuurlijk alleen maar zwaarder. Een kofferweegschaal die je mee kunt nemen in je koffer is daarom wel erg handig voor op de terugweg! Wat dacht je van een heuptasje om je geld, mobiel, zonnebril en misschien wel een flesje water makkelijk in mee te nemen? Zo hoef je niet de hele dag met een rug- of schoudertas rond te lopen! Last but not least: een toilettas! Wat zou je toch zonder deze handige tasjes moeten..