Keen

Buitensport, en specifieker wandelen, is heerlijk, maar dan wel als je er de juiste schoenen voor hebt. Na een paar kilometer al zere voeten hebben, is zonde natuurlijk. Gelukkig heeft KEEN wandelschoenen voor je ontwikkeld, waarbij jij urenlang comfortabel kunt wandelen. En dus optimaal van de omgeving kan genieten. Alle outdoor schoenen van KEEN vind je hier!

sorteren

16 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

KEEN

KEEN is een door waarden gedreven outdoor schoenen merk uit Portland, Oregon. De missie van KEEN is om op een verantwoorde manier originele en veelzijdige producten te creëren

Een revolutie

KEEN is opgericht in 2003 en veroorzaakte 15 jaar geleden een revolutie in de schoenen industrie met de introductie van de Newport® sandaal. Dit was de start in de markt waarmee KEEN tot op de dag vandaag een consistente stroom van product innovatie nastreeft. KEEN streeft naar het handelen volgens de eigen waarden, bij het produceren van producten en in alle acties die worden ondernomen, en activeert gemeenschappen en individuen om de plekken waar we werken en spelen te beschermen en te behouden.

Uitdagen en inspireren

KEEN en haar werknemers trachten bevredigende levens te leven, de status quo uit te dagen, goed te doen, terug te geven en om anderen te inspireren.