Kamperen

Sanitair kamperen

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Camping wc's

De zomervakantie is de perfecte periode om te kamperen. Veel gezinnen met kinderen trekken er met de caravan, camper en tent op uit om te ontspannen. Als je gek bent op een kampeervakantie in Frankrijk, Italië, Duitsland of België, dan komt een camping wc natuurlijk goed van pas. Bij vrij kamperen in de natuur met een camper of caravan is er niet altijd sanitair aanwezig. Een chemisch toilet is daarom handig om mee te nemen tijdens je kampeervakantie.

Camping wc's bij wehkamp

Wehkamp heeft een veelzijdig aanbod sanitair voor kampeervakanties. Zo koop je bij ons je camping wc's, maar ook toiletvloeistof, een toiletemmer en allerlei andere bijkomende accessoires. Het toiletpapier dat je bij ons koopt, is specifiek bedoeld voor de chemische toiletten en optimaal afbreekbaar. Alles voldoet aan hoge kwaliteitseisen en bovendien is er voor elk budget een passend aanbod verkrijgbaar.

De meerwaarde van chemische toiletten

Het gebrek aan een eigen toilet is voor veel mensen reden genoeg om een kampeervakantie uit de weg te gaan. Gelukkig is er onder alle omstandigheden een mogelijkheid om naar de wc te gaan. Dit maakt camping wc's onmisbaar voor iedereen die dolgraag in de natuur verblijft.

Nog meer kampeerspullen

Bij wehkamp lukt het jou zeker je kampeervakantie goed te starten én te eindigen. Wij hebben namelijk alles in huis om jouw kampeerliefhebberij te doen slagen. Ga daarom op zoek naar een comfortabele tent, een stevige slaapmat of barbecues. Met de kampeermeubels gun jij jezelf een fantastisch verblijf in het binnen- of buitenland. Dit maakt kamperen in de buitenlucht des te leuker.

Bestel camping wc's en andere kampeeraccessoires eenvoudig online bij wehkamp. Besteld vóór 23:59 uur, is morgen al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.