Kamperen

Eet- & kookgerei

Een goede maaltijd koken tijdens het kamperen lastig? Niet met ons eet- en kookgerei! We hebben een ruim aanbod voor je, zodat jij elke maaltijd waar je maar zin in hebt in een handomdraai bereidt. Va ...

26 resultatensorteren op
aanbevolen

Campingservies

Wanneer je elk jaar met het gehele gezin op kampeervakantie gaat, dan koop je hiervoor het benodigde eet- en kookgerei. Tijdens het kamperen mag het jou natuurlijk nergens aan ontbreken. Na een lange bergwandeling in de Franse of Italiaanse Alpen is niets fijners dan zelf je potje eten te bereiden met het campingservies van onze site. Het is onmisbaar voor zowel kampeerders als backpackers.

Ons assortiment campingservies

Wehkamp heeft een verrassend aanbod campingservies. Zo koop je op onze site onder meer camping kookstelletjes, servies, borden, drinkflessen en nog veel meer campinggerei. Alles dat nodig is voor een geslaagde maaltijd is verkrijgbaar bij wehkamp. Je bestelt het in een kleur die jou aanspreekt: wit, grijs, blauw of een andere kleur. Al het eet- en kookgerei berg je gemakkelijk op in zogenaamde campingkratten. Die zijn absoluut campingproof. Het kan dus probleemloos je auto in.

Gasstel voor een campingmaaltijd

Je maaltijd bereiden doe je natuurlijk op een daarvoor geschikt gasstelletje. Ontdek de charme van buiten koken met een kooktoestel van wehkamp. Kijk ook eens bij ons aanbod outdoor barbecues. Deze barbecues zijn bij uitstek geschikt voor allerlei outdoor activiteiten en is daarmee een aanwinst voor elke kampeerliefhebber.

Nog meer campingbenodigdheden

Kamperen doe je in een caravan of camper of tent. Met een veelzijdig aanbod aan tenten verzeker jij jezelf van een goede nachtrust. Met een comfortabel luchtbed of op een zachte slaapmat slaap je ook tijdens je kampeervakantie als een roosje.

Bestel campingservies gemakkelijk online via onze slimme zoekfilter. Besteld vóór 23:59 uur is morgen in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.