Sport & vrije tijd

Hockey

Hockey: waar een klein land groot in kan zijn. Sinds Oranje in eigen land wereldkampioen werd (1998) is het aantal hockeyleden bijna verdubbeld. Wil jij goed voorbereid het kunstgras betreden: hier vi ...

302 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hockey

Hockey is een perfect voorbeeld van waar een klein land groot in kan zijn. Sinds Oranje in eigen land wereldkampioen werd in 1998 is het aantal leden van hockeyclubs bijna verdubbeld. Wil jij goed voorbereid het kunstgras betreden? Mooi, daar helpen wij je bij! Hier vind je hockeykleding, hockeyschoenen, bitjes, scheenbeschermers en natuurlijk hockeysticks van o.a. Stag, Brabo, adidas Performance en TK. We hebben alles voor je pushes, flicks en shuffles. Meer dan 100 producten op het gebied van hockey vind je in ons assortiment. Dat zou toch genoeg moeten zijn voor jou om te vinden wat je zoekt. Je weet dat je altijd kunt vertrouwen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service van wehkamp.nl. Het bestellen van je ideale producten gaat snel en eenvoudig, zodat je binnen de kortste keren kunt hockeyen met je nieuwe aankoop!

Heb je nog meer nodig voor de hockey?

Eén van de belangrijkste onderdelen van je uitrusting is natuurlijk je hockeystick. Daar hebben wij er diverse van in ons assortiment, dus wie weet hockey jij daar binnenkort mee. Ook veiligheid staat hoog op de prioriteitenlijst. Om die reden vind je bij ons verschillende soorten scheenbeschermers en gebitbeschermers. Ben jij de goalie? Dan hebben we ook handschoenen voor je. En dan natuurlijk nog allerlei kleding die tijdens de hockey prima van pas komt. Shirts, broeken, polo’s, jacks, rokjes, shorts… zelfs aan hockeytassen kunnen we je helpen. Zeg het maar: wat heb je allemaal nodig voor de hockey? De kans is zeer groot dat je bij ons alles vindt dat op je lijstje staat.