hardlopen

Hardloopschoenen

Wil jij hardlopen als een pro, ga je een marathon lopen of vind je het gewoon heerlijk om te rennen? Om goed van start te gaan heb je de beste hardloopschoenen nodig. Denk hierbij aan schoenen in de j ...

278 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hardloopschoenen

Het allerbelangrijkste wanneer je gaat hardlopen is niet het design van je outfit, maar of je de juiste hardloopschoenen draagt. Daarmee kun je namelijk optimaal profiteren van de kilometers die je maakt. Je schoen moet comfortabel zitten, je voet goed ondersteunen en ja, je hardloopschoenen mogen er ook best leuk uitzien. Dat is de reden dat je bij ons zelfs kunt selecteren op kleur. We hebben bijna 100 verschillende paren om uit te kiezen, dus er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. Selecteer op dames- of herenschoenen, je favoriete merk (zoals Asics, Nike of Puma), de maat, prijs en welke voetafwikkeling je hebt. Je weet dat je altijd snel en eenvoudig bestelt bij wehkamp.nl. Wij staan garant voor een goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service!

Koop je hardloopschoenen op basis van je voetafwikkeling

De manier waarop je voet kantelt tijdens het hardlopen is de belangrijkste factor om te bepalen welke hardloopschoenen je het beste kunt kopen. Als je een normale voetafwikkeling hebt, dan kun je normale hardloopschoenen kiezen. In dat geval heb je namelijk geen overmatige kanteling van je voet. Je ziet S-vormige slijtage aan de schoen: van buitenkant haak naar binnenkant voorvoet. Heb je zogenaamde overpronatie terwijl je loopt, dan heb je hardloopschoenen nodig met maximale steun. Die vangen de overmatige kanteling van je voet naar binnen toe op, zodat de schoenen hier minder slijten. Zet een vinkje bij de manier waarop jij hardloopt en de schoenen die daarbij passen komen automatisch tevoorschijn. Zodra je ze in huis hebt, kun je ze op je gemak passen en beoordelen. Ben je niet tevreden? Dan mag je ze gratis retourneren.